CND STICKEY – podlak Base Coat

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte CND STICKEY – podlak Base Coat

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3621
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  Sestavine: Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Toluene, Ethyl Acetate, Polyvinyl Butyral, Nitrocellulose, Trimethyl Pentanyl Disobutyrate, Tosylamide/Formaldehyde Rasin, Etocrylene, SD Alcohol 40-B, Blue 1 (Cl 42090), Yellow 11 (Cl 47000), Violet 2 (Cl 60725).

  Gre za eden najbolj pohvaljenih podlakov. Rada bi si ga kupila v kombinaciji s Seche Vite Dry Fast Top Coat nadlakom vendar me malo skrbita Toluene in Tosylamide/Formaldehyde Rasin.

  #24013
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  ..ta toluen in formaldehid :wall:

  #24014
  Profile photo of Maestra
  Maestra
  Član

  Res gre za enega izmed najbolj uporabljanih in najbolj pohvaljenih podlakov. Tale podlak spada v skupino “lepljivih” podlakov, za katere je značilno to, da potem, ko se posušijo, niso čisto gladki. So suhi, a na otip mene spominja npr. na površino od radirke ali nekaj takega. In ta podlak je tako pohvaljen predvsem zato, ker naj bi podaljšal obstojnost manikure, ker se lak bolj oprime podlaka.

  Moje izkušnje: Podlak je vredu in za kakšen dan verjetno res podaljša obstojnost manikure. Sem pa opazila, da morda rahlo obarva nohte.

  #24015
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Embalaza je steklenicka s crnim pokrovom na navoj, vsebina je 15ml.

  Copic je standarden, dolg in tanek, nanos z njim je preprost.

  Sam lak je zelenkaste barve (ki pa se vidi samo v steklenicki, na nohtu je prozoren), dokaj redke konsistence in se lepo nanasa.

  Gre za enega izmed najbolj pohvaljenih podlakov in tudi meni je eden izmed boljsih.
  Nanasa se lepo, na nohtu se hitro posusi, ustvari mat videz in je nekoliko lepjiv (ce probamo s prsti se lepljivost res minimalno opazi). Ker je dokaj tekoc ne zapolni kaksnih brazd na nohtu, tako da je v ta namen pod njim potrebno uporabit se kaksen ridge filler.

  Noht dobro pripravi za nanos laka, meni se je dobro obnesel v kombinaciji s prav vsemi laki ki jih imam (razlicnih proizvajalcev). Nanos barvnega laka je lazji in enakomernejsi, prav tako zares podaljsa obstojnost laka (kot obljublja) za kaksen dan.

  Nohtov mi ni obarval oz. uspesno preprecuje obarvanost, porabi se ga zelo malo (ker je tako tekoc) in zares se dobro izkaze pri vseh svojih nalogah.

  Kupila sem ga preko spleta in zanj odstela 6€, kaksna je cena pri nas (ce se ga dobi) ne vem, uporabljam ga ze par mesecev prakticno vedno ko lakiram nohte in sem ga porabila nekje tretjino, ko mi ga zmanjka pa ga bom zagotovo ponovno kupila.

  Priporocam!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico