CHINA GLAZE – Nail polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte CHINA GLAZE – Nail polish

Ta tema vsebuje 11 odgovorov, ima 12 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Zoey Zoey 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4671
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala elchy
  Opis izdelka:
  Laki za nohte. Na voljo v več odtenkih.

  #107549
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To so trenutno moji najljubši laki za nohte.

  V moji zbirki jih je zaenkrat 15, vendar ne dvomim, da se bo ta številka kmalu povečala.
  Imajo zelo širok barvni spekter in res lahko najdeš kakršnokoli barvo si zaželiš.
  Poleg tega imajo pogosto tudi novosti in nove kolekcije, tako da lakcev, ki so na WL nikoli ne zmanjka.

  Stekleničke so takšne simpatične, imajo precej debelo steklo, tako da se ne razbijejo tako hitro.
  Normalno velike stekleničke vsebujejo 14ml lakca in stanejo okrog 3$. To je zelo poceni za tako kvalitetne lakce. Res pa je, da na koncu nanese malo več, ker je potrebno prišteti še poštnino.
  Po novem so na voljo tudi v Sloveniji, kjer pa jih lahko dobite za 7€.

  Pri nanosih China Glaze lakcev največkrat nimam posebnih težav. Večina jih je polnoprekrivnih z dvema slojema, redkokatera izjema je potreben še tretji nanos. Čopič ni nič posebnega in z njim lahko normalno nalakiramo nohte. :manicure:
  Sušijo se precej hitro, vendar sama vedno uporabim še hitrosušeči nadlak.

  Nakup vsekakor priporočam.

  Splošna ocena: 5/5

  #107550
  Profile photo of Lyra
  Lyra
  Član

  Krasni laki za nohte! Sem zelo vesela da sem jih odkrila.

  Imajo zelo veliko barvnih oddtenkov, marsikateri med njimi so prav posebni. Prav tako imajo holografske in metalik oddtenke. Prekrivnost je odvisna od oddtenka do odtenka, ampak večina jih potrebuje dve plasti. Obstojnost je super, z nadlakom je še boljša. Sušijo se hitro.

  Velik plus je da jih je veliko primernih za konad, sploh tisti iz metalic kolekcije.
  Čopič je ozek in dolg, meni zelo bolj všeč kot širok čopič pri OPI lakih. Steklenička je lepo oblikovana iz masivnega stekla, tako da ni strahu da bi se hitro zlomila. Prav tako vsebujejo radodarno količino 14ml in so zelo ugodni. Sama jih kupujem na trans designu, pri nas so cene malo zasoljene.

  Res super lakci, ogromno jih imam še na WL, nove kolekcije pa kar hitro prihajajo =)

  Ocena: čista 5!

  #107551
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  V svoji izbirki imam kar lepo stevilo CG lakcev, mislim da jih je bilo ob zadnjem stetju priblizno 50 (je pa od takrat ze kar nekaj casa :scary: )

  Embalaza je lepa steklenicka s crnim, mat pokrovckom na navoj, ki dobro prenese transport. Vsebine je 14ml.

  Copic je standarden, dokaj dolg in ozek, kar mi osebno bolj ustreza kot pro wide pri OPIjih, z njim je nanos enostaven in natancen, ko malo osvojimo tehniko.

  Na voljo je ogromno razlicnih odtenkov z razlicnimi finishi, v stalni kolekciji je veliko resnicno cudovitih odtenkov, prav tako se zanimive barve skrivajo v vsaki izmed LE. CG je nekako najbolj znana po svojih rdecih odtenkih in moram priznati, da so njihove rdecke res ene izmed lepsih kar sem jih kdaj videla, veliko jih zgleda kot kaksno steklo, v katerem so ujete blescice, kar je izredno lepo in vsekakor pritegne veliko pozornosti.

  Vecina odtenkov ki jih imam se izredno lepo nanasa, so srednje goste konsistence in proge se ne poznajo. Polnoprekrivni so ze po 2 nanosih (razen sheer odtenki).

  Susenje je primerljivo z ostalimi laki, ob uporabi hitrosusecega nadlaka je moja celotna manikura suha v pr 10ih minutah (kot podlak vecinoma uporabim stickey podlak).

  Obstojnost je dobra, sicer zelo odvisna od odtenka, vendar mi vsi zdrzijo brez problema vsaj 3 dni, nekateri celo do 1 teden (z minimalno obrabo konic).

  Cena je ugodna, ce narocamo preko spleta nas posamezen lak pride 5-6€, pri nas so malo drazji, vendar vseeno ne pretirano, glede na sirok spekter barv in kvaliteto, ki jo ponujajo.

  Priporocam!

  #107552
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  V moji zbirki je kar lepo število CG lakov. Odlikuje jih prekrasen nabor barv, enostaven nanos in dokaj hitro sušenje. Cena ni pretirana, edino moteče je naročanje iz tujine, kar pa ni najhuje.

  Moja ocena je 5.

  #107553
  Profile photo of muffin
  muffin
  Član

  ŠE ena znamka, ki me je popolnoma omrežila..

  Odtenki so božanski! Navdušujem se predvsem na creme odtenki, ki so tudi zelo obstojni- kljub temu da imam dokaj krhke nohte zdržijo okoli 3 dni, kar je pri meni ogromno.
  Tudi pri tej znamki se navdušujem nad izvirnostjo imen in kolekcij..

  Laki so super in si zaslužijo čisto 5ko! :thumbsup:

  #107554
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  China Glaze laki so trenutno moji najljubši laki. Imajo same prečudovite odtenke in moj seznam želja se veča in veča. :)

  Laki so kar pigmentirani, za popoln nanos sta tako potrebna dva sloja. Nanos sam ni problematečen. Laki se dokaj hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Laki se mi ne mehurčkajo. Obstojnost je dobra, saj mi nekateri zdržijo tudi po cel teden. Čopič je dolg in tanek, kar je meni zelo všeč, saj omogoča natančen nanos.

  Steklenička je trebušasta, pokrov je črn, z navojem. Sam izgled mi je zelo všeč. Vsebina stekleničke pa je 14ml. Je enostavna za prenašanje. Cena laka se giblje, odvisno kje ga naročiš. Nakup bom vsekakor ponovila, saj je moj seznam želja za te lakce zelooo dolg. :)

  5/5

  #107548

  Trenutno imam LE 7 ChG lakov, da o tem koliko bi jih še imela ne govorim… :scary: Pri nas se dobijo v spletni trgovini zapikonai, cena pa se giblje od 7€ naprej. Sama sem jih par dobila v swapu, par pa kupila od arsovk. :flower1:

  Flaška je luštno trebuškasta, s črnim pokrovčkom, nekateri pa imajo tudi srebrnega (OMG kolekcija). Vsebuje 14ml laka. S čopičem nimam težav, je malce dalšji in ne preveč tanek, ki omogoča enostavno nanašanje. Hitro se sušijo, vendar ponavadi vedno uporabim še hitrosušeči nadlak.

  Vedno ponujajo nove kolekcije in imena so več kot zanimiva ter izvirna. :)

  5/5

  #107556
  Profile photo of mademoiselleT
  mademoiselleT
  Udeleženec

  Zaenkrat imam samo en CG lakec in sicer Fairy Dust, ki je naravnost čudovit prozoren lakec z bleščicami v barvi mavrice (čudovit je, če ga nanesem čez kakšen enobarvni lak).

  Popolnoma sem navdušena na CG laki – edini razlog, da jih nimam še več je to, da sem si prepovedala kupovati lake za nohte za nekaj časa. :lol1:

  Ne vem, kako je pri drugih odtenkih, ampak se mi zdi, da se Fairy Dust kar dolgo suši. Sušenje pa pospešim z nanosom kapljic za hitro sušenje in je problem rešen.
  Obstojnost se mi zdi nadpovprečna – do zdaj se mi je samo enkrat zgodilo, da bi se mi odkrušil in sem ga morala samo zaradi tega odstraniti.

  Čopič je precej dolgi in ni ploščat – meni ustreza pri nanašanju. Embalaža je simpatična, glede njene uporabnosti nimam pripomb. Tudi kakršnih koli drugih težav nisem imela pri nanosu (mehurčki ipd.)

  Kupila sem ga na zapikonai – cene se gibljejo nekje med 7-9€ za 14ml.

  Še bom kupila kakšen odtenek (takoj, ko si zopet dovolim zapravljanje :lashing: ).

  Ocena: 5+/5

  #107557
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Imam en lak od China glaze.
  Pigmentiran je super, embalaža mi je všeč, ‘bajskasta’. Čopič bi po mojem mnenju lahko bil malo širši, ker jih imam raje.
  Moj se hitro posuši, če nanesem debelejšo plast zna pa kar trajati. Obstojen je, tudi z stamping kompletom od Essence mi je super! Odtis je zelo enostaven.
  Odtenkov je tudi kar nekaj, škoda da se dobijo samo prek neta. Bom žrtvovala še kak cekinček in še kakega kupila.
  4/5 zaradi čopiča.

  #107555
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam nekaj lakov China Glaze, zahvaljujoč predvsem spletni trgovini zapikonai, ki jih prodaja v Sloveniji.
  Cena je pod 10Eur, a še vedno ni tako nizka, da bi si jih lahko kupila več.
  Barvni izbor je velik, všeč so mi tudi trend kolekcije, saj barve velikokrat presenetijo in vsi takoj padejo na wish listo.
  Obstojnost je pri meni dobra, čopič mi je mogoče majčkeno preozek, steklenička pa je res simpatična..
  Vsebina stekleničke je visoka (nad 10ml) konsistence pa je srednje in tudi srednje dolgo se suši.
  Lakce bom kupila še, če me bo kakšen odtenek premamil, ali pa če jih dobijo mogoče v kakšno trgovino.
  Plusek tudi njim, zaradi dobrih imen :)
  4/5

  #107558
  Profile photo of Zoey
  Zoey
  Udeleženec

  Od China Glaze im,am večinoma holografke odtenke in en novi crackle.
  Nad holografskimi odtenki sem malce rayočarana, saj holo učinek ni tako izrazit, kot sem upala,da bo (nikakor se ne more kosati z NfuOh, tudi Catherine Arley ima v večini boljši učinek).
  Obstojnost je podobna kot pri vseh lakih na mojih rokah-nekje 2 dni.
  Cena na nekaterih spletnih straneh zelo ugodna, pri nas pa višja.
  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico