CALVIN KLEN – Fully delicious sheer plumping lip gloss

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice CALVIN KLEN – Fully delicious sheer plumping lip gloss

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5146
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  #120415
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Trenutno moj najljubsi glos!

  Embalaza je lepa, enostavna, s crnim (crno steklo) pokrovckom na navoj, ki dobro tesni in je dobro prenasa konstante transport v torbici.

  Aplikator je copic, ki je ravno prav dolg, sirok in kompakten, da omogoca natancen in enostaven nanos.

  Glos je izredno goste konsistence, skoraj kot tekoca sminka, se vseeno pa ga po ustnicah zelo enostavno razporedimo, razmaze se lepo in ne uhaja cez robove. Je izredno lepjiv, v bistvu eden izmed najbolj lepjivih glosov kar jih imam, vendar me zacuda pri tem njegova lepjivost ne moti, saj je posledicno izredno obstojen. Brez problema mi na ustnicah zdrzi par ur, tudi ce vmes jem/pijem/kadim, kar je zagotovo zelo velik plus, saj vecina glosov tega nazalost ne prenese.

  Imam ga v odtenku 205- enchantment, ki je lepa, baby/nude roza z mikro zlatimi blescicami. Kljub temu da naj bi slo za sheer glos je kar pigmentiran, sploh glosi mocnejsih barv dajo od sebe izredno veliko barve, tako da pravzaprav niso nic kaj sheer, kar meni ustreza.
  Na voljo je kar nekaj lepih odtenkov, tudi mocnejsih barv in zagotovo si bom kupila se kaksnega.

  Ustnice mi lepo navlazi in jih zasciti pred mrazom, nahrani jih ne, vendar tega od glosa niti ne pricakujem.

  Njegova najboljsa lastnost je izredno lep izgled, ki ga podari ustnicam, ustnice zares izgledajo kot da so steklene, cudoviti, sijoce, taksnega ucinka nisem dozivela se pri nobenem drugem glosu, zlahka pomete z Diorjem, Lancomom itd.

  Sicer naj bi glos ustnicam dodal volumen, vendar jaz tega ne opazim, niti nimam neprijetnega obcutka tako kot po uporabi vecine plumping glosov (nic ne pece ali scemi), tega niti ne potrebujem, jih pa res naredi naravnost cudovite.

  Cena je okoli 15€ (trenutno 50% manj zaradi prenavljanja embalaze) kar se mi zdi za tako super glos, ki prekasa marsikaterega drazjega, upraviceno in ga bom zagotovo se kupila.
  Vsebine je 8,5ml kar je za glos kar veliko ;)

  Priporocam, ce zelite cudovit glos in vas lepljivost ne moti!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico