CALVIN KLEIN – Ultimate Edge Gel Eyeliner

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči CALVIN KLEIN – Ultimate Edge Gel Eyeliner

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Dea Dea 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5134
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  #120388
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Fantasticen eyeliner, ki sem ga prvic kupila zgolj iz radovednosti, ze kaksne pol leta pa ga uporabljam skoraj vsak dan.

  Embalaza je steklen loncek s pokrovckom na navoj (ki daje videz crnega stekla-zelo estetsko), ki dobro tesni in dobro prenasa transport. Doziranje je enako enostavno/zahtevno kot pri ostalih gel linerjih, potreben je nanos s copicem. Linerju je prilozen mini copic (velik pr.4cm), ki je na eni strani ravno odrezan copic za eyeliner, na drugi pa spicast copic za eyeliner (ta del lahko potegnemo notri v rocaj), ki je za razliko od vecine aplikatorjev, ki so drugace prilozeni izdelkom, presenetljivo kvaliteten in zelo uporaben, ce drugega ne vsaj za prenasanje s sabo. Je pa nanos vsekakor se lazji s copicem normalne velikosti.

  Na voljo sta dva odtenka in sicer:
  – crna (prava, glossy crna, brez blescic)
  – cocoa sheen (temno rjava s shimmrom)

  Imam ga v obeh odtenkih in z obema sem izredno zadovoljna.
  Liner je kremaste teksture, ravno prav gost da se lepo nanasa in ne preredek, da se ne poliva/izliva. Nanasam ga z razlicnimi copici za liner, z vsemi se dobro obnese.

  Je izredno mazljiv in pigmentiran, za barvo iz loncka zadostuje en nanos, grudic ni, po veki kar tece. Popravki so mozni se par minut po nanosu, potem pa se vsede v kozo in je popravljenje tezko. Dobro se obnese tako direktno na veki kot na kakrsnikoli sencki.

  Se ena izmed njegovih pozitivnih lastnosti je izredna obstojnost, meni zdrzi cel dan, brez da bi obledel ali se premaknil kamorkoli drugam kamor sem ga nanesla. Odstranjuje se lepo, seveda ob uporabi odstranjevalca MUpa, samo z vodo se ne da oz. bi morala prevec drgniti, cemur pa se na predelu oci izogibam.

  Cena je nekaj cez 15€ (vsebine je 3.1g), trenutno je vsa CK dekorativa znizana (za 50%,po mojih info. menjajo embalazo) kar se mi za tako dober in vzdrzljiv eyeliner ne zdi pretirano in zagotovo bom nakup ponovila.

  Priporocam!

  #120389
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  Tole je bil moj prvi gel eyeliner. Kupila sem ga v odtenku: cocoa sheen. Gre za prelepo temnejšo rjavo, ki vsebuje subtilen shimmer.

  Izdelku je priložen tudi dvostranski čopič. Na eni strani je prirezan čopič, na drugi pa tanjši, kot so ponavadi v tekočih eyelinerjih. Sama ju ne uporabljam. Raje imam svoje, z daljšim ročajem, saj z njimi lažje operiram.

  Embalaža je zelo lep, eleganten, okrogel, lahek, plastičen lonček. Z odpiranjem ni težav.

  Imam ga že dlje časa, a je že od začetka bolj suhe, kremaste strukture. Ni dovolj da čopič samo pomočimo vanj, ampak se je treba malo potruditi (za razliko od Macovega Fluidline, kjer je dovolj samo dotik). Nanos na veki je netežaven, obstojnost pa odlična.

  Če je CK kozmetika trenutno navoljo tudi pri nas žal ne vem.

  Super.

  5/5

  #120390
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Calvin Klein gel liner sem kupila verjetno že več kot leto nazaj, zaradi amisinih pohval. Vem da ga ni bilo lahko dobiti, kupila pa sem ga v Limoniju po znižani ceni (natančne cene več ne vem), tako da niti ne vem, ali je zadeva še v prodaji)

  Embalaža je res šik – steklen lonček črnim pokrovčkom in CK logom – meni se zdi pravi okras v kopalnici ali toaletni torbici :silly: Priloženega čopiča nisem še nikoli uporabila, tako da ga ne znam ocenit. Za nanos namreč uporabljam CS prirezan čopič iz takalona.

  Odtenek Cocoa Sheen, ki ga imam, je prekrasna temna rjava s šimrom, a se šimer na veki žal sploh ne opazi. Po strukturi je precej suh (bolj suh od Coastal Scents gel linerjev) a je nanos kar enostaven. Liner je tudi zelo pigmentiran, tako da je en nanos več kot dovolj.

  Obstojnost na veki je res dobra, v waterlinu ga še nisem probala, verjetno bi dražil oči zaradi šimra.

  Kljub vsem naštetim dobrim lastnostim, so mi CS gel linerji še vedno ljubši, verjetno zaradi ne-tako-suhe konsistence. Edino, kar mi je pri tem linerju bolj všeč kot pri CS, je seveda embalaža, ki je za dol past.

  Priporočam, saj je verjetno najboljši gel liner, ki se pri nas dobi v drogerijah.

  #120391
  Profile photo of Sasa
  Sasa
  Udeleženec

  @amisa wrote:

  Na voljo sta dva odtenka in sicer:
  – crna (prava, glossy crna, brez blescic)
  – cocoa sheen (temno rjava s shimmrom)

  Jaz ga imam v odtenku Cocoa Sheen in African Violet, pa je African Violet bistveno bolj vlažen liner kot Cocoa Sheen in se ga tudi čez že nanešeno senčko bistveno lažje nanaša kot Cocoa Sheen.

  #120392
  Profile photo of Dea
  Dea
  Član

  @Saša wrote:

  @amisa wrote:
  Na voljo sta dva odtenka in sicer:
  – crna (prava, glossy crna, brez blescic)
  – cocoa sheen (temno rjava s shimmrom)

  Jaz ga imam v odtenku Cocoa Sheen in African Violet, pa je African Violet bistveno bolj vlažen liner kot Cocoa Sheen in se ga tudi čez že nanešeno senčko bistveno lažje nanaša kot Cocoa Sheen.

  Se pravi, da je ta zadeva še v prodaji? Izgleda zanimivo, morda ga pa kupim. :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico