BVLGARI – Omnia Amethyste

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Parfumi BVLGARI – Omnia Amethyste

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5058
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  VIR

  #118369
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Parfum sem dobila za darilo po tistem, ko sem ga prvic poduhala in me je omamil.

  Vonj je mocan, tezek in daje po vrtnicah morda celo malce po orhidejah (katere naceloma nimajo nekega vonja). Meni je vsec, saj je nekoliko svez v kljub temu da je precej tezek.

  Imela sem manjso embalazo 35ml katera je licna, s pokrovckom ki tvori skupaj s samim parfumom krog. V bistvu je bil polovica tistega kot je na sliki. Ta je bil zelo prirocen za s seboj nositi.

  Potem imam se vecjo embalazo 50ml, katera je identicna tisti na slikici. Ta je izredno velika in zelo neprirocna za nosenje s seboj.

  Na zalost sem se vonja navelicala ze po par mesecih, saj se mi ne zdi, da bi se razvijal v kaksen bolj zanimiv vonj. Je tudi pretezek za nosenje podnevi, tako da je idealen za vecere, da ustvari malce skrivnostnosti.

  Cena je 40€ za 35ml ter okoli 60€ za 50ml v Mullerju. Cena se mi zdi OK, ceprav sama ne bom vec kupila parfuma ravno zaradi tega, ker sem se navelicala vonja.

  3/5

  #118370
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Omnia Amethyste je eden izmed mojih najljubših parfumov (moj najljubši je escada magnetism).

  Dobila sem ga za darilo in v kaksnem letu sem ga porabi pr. polovico (kar je ogromno, glede na to da imam v uporabi nekje 15 parfumov).

  Embalaza je lepa, steklena steklenicka okrogle oblike (kot na sliki), pokrovcka nima, doziranje je prakticno (pritisk na vrhnji krogec)

  V moji steklenicki je 40ml vsebine in brez problema ga lahko prenasam v torbici, brez da bi se mi kaj polivalo.

  Vonj je nekje srednje sladek, na meni se obrzi cel dan (ce se naparfumiram zjutraj). Uporabljam ga cez dan, saj vonj ni vsiljiv niti prevec sladek, razen v kaksni zares hudi vrocino (takrat je bolj primeren za zvecer).

  Sam vonj bi opisala kot sadno (grapefruit)-cvetlicni(vrtniceiris), na koncu pa se razvije tudi lesna nota.

  Po mojem mnenju je primeren tako za vsak dan, prosti cas kot za v sluzbo, za vecerne priloznosti pa sama raje posezem po kaksnem mocnejsem.

  Ko mi ga zmanjka ga bom zagotovo se kupila, mislim da je cena za 40ml okoli 50€, prek spleta se ga da dobiti ceneje.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico