BUTTERFLY COLLECTION – Trio Eyeshadow

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči BUTTERFLY COLLECTION – Trio Eyeshadow

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of freakica freakica 4 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5011
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  BUTTERFLY COLLECTION – Trio Eyeshadow

  #118263
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Izdelek sem dobila skupaj z revijo (za nekje pod 4€) v poletnem casu.

  Kombinacija barv me je pritegnila saj je lepo pasala na zagorelo pol. Zal zagorele polti nisem docakala, tako da sem kombinirala sencke z drugimi odtenki.

  Izdelek je v plasticni embalazi, ki je precej krhka in cenena. Vsec mi je metuljcek na pokrovcku ostalo je bolj bljak. Prilozena gobica je zanic, zato je ne koristim.

  Odtenki so srednje do ok pigmentirani, ceprav niso nic posebnega. Vecina jih je fino mletih, le temno bronast je bolj grob.

  Nanasajo se lepo (spodaj sem uporabila CS Eye Poxy), blendajo se tudi ok, le obstojnost je povprecna. Sencke so mi zdrzale par ur, preden so mi sle v gubo, kasneje so popolnoma izginile.

  Sencke mi trenutno samevajo, saj imam vec kot dovolj boljsih.

  Cena je nekje okoli 2€ (zdi se mi, da sem jih videla v DMjih). Cena je solidna, saj izdelek ni slab, toda na mojih mastnih vekah se zal ne obdrzi.

  3/5 povprecen

  #118264
  Profile photo of freakica
  freakica
  Član

  Izdelek sem ze nekaj casa nazaj kupila v nekem dm, cene se ne spomnim vem sam da je biu zeloooo ugoden (neka akcija), sencilo je bilo dokaj ok, obstojnost je bolj slaba, zelo “leti” ko si nanasa si si potem po celih licnicah blescec… Nakupa mi ni zal a ga ne bi ponovila.

  3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico