BUTTERFLY COLLECTION – Jungle

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte BUTTERFLY COLLECTION – Jungle

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5448
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  BUTTERFLY COLLECTION – Jungle

  #130452
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Tile laki so me pozitivno presenetili. Trenutno imam le dva odtenka. Laki so dobro pigmentirani, za popolen nanos potrebuje dva sloja. S samim nanosom nimam problemov. Preseneča me njihova obstojonost, saj mi zdržijo tudi po štiri dni. Muhurčkajo se ne.

  Steklenička je manjša in dizajn mi je zelo všeč. Vsebina je 5ml. Čopič je manjši in tanjši, kar meni dobro odgovarja. So zelo ugodni, saj stanejo okoli 1,5€ v Drogeriji Tuš. Imajo tudi večkrat kakšno akcijo, tako da so še cenejši. Nakup bom vsekakor ponovila, če opazim še kakšen zanimiv odtenek. :thumbsup:

  4/5

  #130453
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Laki so me najprej pritegnili s svojo embalažo :) Steklenička stane okoli 1,5€, vsebuje pa 5ml laka. Čopič je malo tanjši od običajnih, vendar je nanos vseeno lahek. So ravno prave konsistence, za večino zadostujeta že dva sloja.

  Odtenkov ni ravno veliko, odvisno pa je tudi od sreče, saj gre za lakce, ki jih prodajajo kar v košarah in se je potrebno malo potruditi, da najdemo kakšen všečen odtenek.

  Nakup bom zagotovo še ponovila, če bom našla kak nov odtenek, ki mi je všeč.

  Ocena 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico