BOURJOIS – So Laque!

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte BOURJOIS – So Laque!

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4964
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala *Fleur*
  Opis izdelka:
  Lak za nohte v šestih odtenkih.

  #118075
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Izdelek sem dobila v dar, tako da ne vem točne cene, zdi se mi da je okoli 7€. Embalaža mi je simpatična, taka seksi flaška je :lol1: Čopič je malo trši in sploščen, kar mi je super. Tudi gostota je ravno prava, nanašanje je enostavno. Zadostujeta dve plasti. Tudi sušenje je dovolj hitro.

  Edina stvar, ki me moti, je krušenje. Kljub temu, da na embalaži piše, da je lak obstojen do 7 dni, se je meni že prvi dan okrušil, drugi dan pa so na vseh nohtih že kukale ven bele konice, kljub nadlaku.

  Izdelka si zaradi zame previsoke cene ne bom kupila več, če pa kateri ni preveč in ji je kakšna od teh barv všeč, pa velikokrat menjuje lak, pa v napad :)

  Ocena 3/5 (ker se res grdo kruši)

  #118076
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta lak imam samo eden in se mi zdi čisto povprečen lak.

  Nanos je brez večjih težav, obstojnost je tudi nekje povprečna. Zdi se mi, da nimajo tako velike izbire barv, zato me malo kdaj pritegne k njihovemu stojalu.

  Cena je okrog 5€. Se mi zdi, da za to kvaliteto, lahko dobimo tudi cenejše izdelke (npr. Essence kvaliteta se mi zdi na istem nivoju, ampak veliko ceneje).

  Splošna ocena: 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico