Boots No7

Ta tema vsebuje 0 odgovorov, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 8 let, 5 mesecev nazaj.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #3526
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  V dokumentarcu o testiranju učinkovitosti kozmetičnih izdelkov je bila testirana krema (serum) Boots No7 Protect & Perfect, in sicer glede obljubljenih anti-aging učinkov. In vivo testi so pokazali spremembo v gostoti dermisa- povečanje proizvodnje proteinskih molekul (fibrilin, kolagen..) pri poškodovani in od sonca postarani koži.

  SESTAVINE: Cyclopentasiloxane, Aqua, Butylene glycol, Dimethicone cross polymer, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Dimethicone copolyol, Sodium ascorbyl phosphate, Polysorbate 20, Magnesium sulphate, Phenoxyethanol, Sodium PCA, Retinyl palmitate, Methylparaben, Propylene glycol, Lupinus albus, Carbomer, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Panax ginseng, Morus Alba, Tocopherol, Palmitoyl pentapeptide-3

  Glavni “krivec” za anti-aging učinek naj bi bil Palmitoyl pentapeptide-3; vsaj kolikor navajajo po raznih člankih na netu. Glede na sestavine bi rekla, da je “anti-aging krivcev” več.
  Sama sem podčrtala sestavine, ki imajo anti-aging efekt (ali kot antioksidanti ali pa kot sestavine za izboljšanje stanja kože, ki je že poškodovana in nagubana; tocopherol je tukaj bolj za zaščito sestavin).

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico