Body&Soul Lidschattenpinsel

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči Body&Soul Lidschattenpinsel

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Artemida Artemida 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4061
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Čopič za nanašanje senčil na veke.

  #68167
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Imam dva takšna čopiča in sta mi dobro služila več kot eno leto (od odkritja mineralnih senčk, pa vse do odkritja boljših čopičev :))
  Pred mineralnimi senčkami čopičev sploh uporabljala nisem. Zdeli so se mi nerodni, zamudni, poleg tega se mi je prst in gobica zdela čisto super rešitev. Z odkritjem mineralnih senčil pa gobica in prst seveda nista več delovala…

  pri nas je ponudba (ne preveč dragih) čopičev zelo uboga, poleg tega se mi je za prvo silo zdeli tile Body&soul čopiči čisto ok. Cena je pa nekje pod 2eura.

  Kvaliteta pa je očitno žal od čopiča do čopiča drugačna – jaz imam dva enaka, pa je eden še čisto super, medtem ko drugemu stalno odpadajo dlake.
  Glede na ceno se mi zdi ta čopič super (sploh glede na ponudbo pri nas), super je pa predvsem za začetek, ko niti ne veš, ali ti čopiči odgovarjajo ali ne…oz. za nanašanje prve mineralne senčke :yes:

  Zdaj imam nove, boljše čopiče in tale le redko pride na vrsto, ampak mu pa vseeno podarjam 4/5 točk, ker je dolgo zdržal…več kot eno leto ob vsakodnevni uporabi

  #68168
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Tudi jaz sem nabavila 2 takšna (enega sem uničila :lol1: ), ima pa ga tudi sestra. Zdi se mi, da se kvaliteta-tako mehkoba kot tudi dolžina in gostota dlak razlikuje od vsakega posameznega čopiča. Nasplošno pa velja, da se za svojo ceno sploh ne odrežejo slabo. Z njimi se da za prvo silo nanašati senčilo na veko, barvo kar dobro poberejo, med nanosom pa nekoliko bolj pršijo in nanos je manj enakomeren kot pri kvalitetnejših čopičih. Ker sem nabavila CS čopiče, se mi je zdel tale odveč, potem pa sem našla vlogo kjer mi pride prav-za blendanje in nanos highlighterja.
  Mislim, da je to vstopni izdelek za uporabo mineralnih ličil-vsaj pri ličenju oči. Dobi se v Müllerju, stane pa mislim da natanko 1,19€ :cool: .

  Ocena;5/5.

  #68169
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Ta čopič sem si pred kakim letom v Mullerju nabavila na hitro, saj sem nekaj nujno potrebovala za nanos mineralnih senčil. Ker sem se s prahci šele seznanjala, se mi je zdelo brezveze, da bi si kupovala drage čopiče priznanih znamk, zato sem kar tega vzela. In ni mi žal, saj čopič še vedno uporabljam. Očitno sem imela srečo, saj imam takega, ki mu dlake ne odpadajo – odpadle so le kake tri, pa še to na začetku uporabe.
  Čopič ni ravno vrhunec estetike, ampak nanos senčila na veko je zadovoljiv, sploh za to ceno (za čopič sem dala nekaj več kot 1 evro).

  Ocena 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico