BODY BASICS – Chocolate orange peeling shower gel

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Pilingi in obloge za telo BODY BASICS – Chocolate orange peeling shower gel

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5137
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  *vecje fotke ne najdem

  #120394
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Piling je pakiran v plasticni steklenicki, s pokrovckom na navoj, na vrhu ga na eni strani pritisnemo in na drugi strani se odpre, doziranje je tako zelo enostavno, saj ga lahko iztisnemo ravno toliko, kot zelimo.

  Z opravljanje piling funkcije ima zmlete olupke mandljev, ki jih je v pilingu ogromno, zato je dokaj goste konsistence.

  Mandljevi delci so dokaj nezni, za moje pojme za telo skorajda prenezni.
  Filing enostavno porazdelimo po telesu, razmaze se lepo in tudi svojo nalogo dobro opravi. Po uporabi je koza mehka in sijoca, skorajda spolirana.
  Po telesu imam normalno kozo, ki je ta piling ne izsusi (po uporabi kreme za telo niti ne potrebujem), niti je kaj pretirano ne navlazi/nahrani. Uporabljam ga priblizno dvakrat tedensko.

  Ena izmed najboljsih lastnosti je prav gotovo njegov vonj, meni disi identicno kot jaffa piskoti. Vonj je med tusiranjem zelo zaznaven in prav slasten, po tusiranju pa ga na kozi prakticno ne zaznam vec.

  Cena je nekaj malega pod 5€ v Limoniju, kar se mi zdi za tako disec piling, ki dobro opravi svojo funkcijo upraviceno in ga bom zagotovo se kupila.

  Priporocam!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico