BLISTEX – Lip Relief Cream

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega ustnic BLISTEX – Lip Relief Cream

Ta tema vsebuje 7 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5306

  #129781

  Blistex sm kupila po priporočilih z drugega foruma. Moje ustnice so živ obup – ni važno kateri letni čas je, vedno so razpokane in se mi plastijo, zato pri meni poleg labela na ustnice nič ne pride v poštev. Kupila sm ga v DM, kjer sm dobila 2 za ceno enega (2€).

  Je praktičen za doziranje v tubici z luknjico, diši po mentolu in ko se namažeš, prijetno hladi ter nekako pozdravi razpokane ustnice. Vendar jih moram jaz vedno mazati, tako da nima nekega dolgotrajnega učinka. Gre pa za edino stvar, ki je do sedaj uspela malo normalizirati moje ustnice, zato ga mislim kupovati še naprej.

  5/5

  #129782
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Po temu balzamu za ustnice posežem, če imam res suhe in razpokane ustnice. Odlično mi pomaga pri suhih ustnicah in jih naredi bolj mehke. Ustnicam da lep sijaj.

  Embalaža je tubica, kar mi je zelo všeč, saj se mi balzami v lončku ne zdijo praktični za doziranje, zaradi mojih dolgih nohtov. Cena je bila okoli 2€, kar se mi ne zdi pretirano za tako dober balzam z majhno uporabo. Nakup bom vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #129783
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  Ime tega balzama pove vse. Po nanosu so ustnice namreč v veliko boljšem stanju kot prej, ustnice so bolj gladke. Ob prvem nanosu me je presenetil hladen občutek, sedaj pa mi je postal celo všeč.

  Odlična je tudi embalaža. Balzam iz tubice z lahkoto iztisnemo, tudi ko izdelka že zmankuje.

  Porabi se ga malo, cena je nizka. Priporočam.

  5/5

  #129784
  Profile photo of Kanna
  Kanna
  Udeleženec

  Tale balzam sem preizkusila kakšni dve leti nazaj, v zimskem obdobju, ko so moje ustnice najbolj izsušene in potrebne redne ter učinkovite nege. Žal me Blistex s tem izdelkom ni navdušil.

  Problem na mojih ustnicah je verjetno nastal zaradi vsebnosti mentola, ki bi verjetno naj hladil, na mojih ustnicah pa je povzročil pekoč in neprijeten občutek (predvsem na mestih, kjer so ustnice razpokane in ranjene). Predvidevam da bi mi sam balzam brez vsebnosti mentola drugače čisto odgovarjal in bi veliko bolje opravil svojo nalogo.

  Navdušena nisem niti nad embalažo, saj imam osebno veliko raje balzam v tulcu (kot šminka). Ebalaža oziroma način doziranja pokaže svoje slabosti predvsem takrat, ko na hitro potrebujem balzam (npr. med vožnjo v avtu) – nikakor mi ne uspe iztisniti ravno pravšnje količine in potem se mi odvečni balzam nabira na robovih. Sicer pa je ta način doziranja še vseeno veliko boljši od balzamov v lončkih, ki pa so zame obup… :hairup:

  Cenovno, kolikor se spomnim, je bil še razmeroma ugoden (nekje zlata sredina, bi rekla), ampak nakupa nisem več ponovila ravno zaradi pekočega občutka.

  Ocena 3/5

  #129785
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Tale balzam za ustnice sem uporabljala pred nekaj leti. Bil je že kar moja stalnica. :roll:

  Najprej, ko sem ga začela uporabljati me je ob nanosu zaskelelo in rahlo zapeklo, vendar mi ta občutek ni bil moteč in sem balzam kljub temu uporabljala. Moje ustnice je zelo nahranil in so bile po uporabi mehke ter nič razpokane. Kupila sem si ga kar nekajkrat in sem porabila kar nekaj tubic, žal pa so se s časom moje ustnice tega balzama preveč navadile in ni bilo več pravega učinka. Pekoč filing je kmalu ponehal in tudi ustnice niso bile več tako mehke. :no: Zato sem ga tudi prenehala uporabljati.

  Vonj je zelo močan in meni se zdi, da je odvisno tudi kakšno serijo sem kupila. Na koncu, pri nekaj balzamih se mi je zdel vonj že prav oduren in me je tudi to odvrnilo od naslednjega nakupa. Ne vem, če je normalno, da vonj med eno vrsto balzamov toliko varira. :unsure:

  Embalaža mi je všeč – tubica na pokrovček. Doziranje je enostavno in higiensko.

  Cena je okrog 2€ in na voljo je skoraj v vseh drogerijah in tudi bolje založenih supermarketih.

  Nakupa ne bom več ponovila.

  Splošna ocena: 3/5

  #129786
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tale balzam sem sprobala, ampak je kmalu romal naprej.
  Embalaža je praktična, balzam je enostavno nanašati. Cena je bila okoli 2€.
  Na ustih mi ni bil všeč pekoč občutek. Ob razpokanih ustnicah mi je vse še bolj razdražilo, tako da sem ga dala naprej. Tudi vonj je bil precej močan in vsiljiv.
  Dam mu 2/5

  #129787
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tole Lip Relief Cream si včasih kupim pozimi, ko se mi zdi, da moje ustnice potrebujejo dodatno nego.
  Cena je okoli 2€, uporabljam ga npr. 2x na dan ko sem več časa izpostavljena mrazu.
  Ob nanosu malo hladi, a na splošno mi je učinek všeč. Ustnice varuje pred vetrom in mrazom, da ne postanejo občutljive in razdražene, vonj je ok, okus tudi mentolast.
  Embalaža mi je všeč, zapiranje na navoj in tubica, je tudi priročna za v torbico in tudi porabi se jo do konca brez težav.
  Najbž bom balzam še kupila.
  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico