BIGGS&FEATHERBELLE – Momma bar milo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Čiščenje telesa BIGGS&FEATHERBELLE – Momma bar milo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5159
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  sestavine:

  Distilled Water, Saponified Oils (Coconut, Palm, Olive, Sunflower, Avocado & Soybean), Vitamin E, Alkanet Root & Lavender Essential Oil

  #120433
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Milo sem dobila kot darilo ob nakupu.

  Pakiran je v papirnato embalazo, ki jo po odprtju ne moremo vec uporabljati, zato je za shranjevanje in transport potrebno najti nekaj drugega.

  Milo je trde konsistence, na otip kremasto, rumene barve z vijolicnimi vzorci, z mocnim vonjem po sivki.

  Milo sem uporabljala za tusiranje in na moji normalni kozi se je dobro obnesel. Ob stiku z vodo se topi pocasi, tako da se ni potrebno bat, da bi ga porabili prevec in traja res celo vecnost. Kozo lepo ocisti, rahlo navlazi, meni je ni izsusil. Med tusiranjem zelo lepo disi (ce vam je vsec vonj sivke), vonj se obdrzi na kozi se nakj ur po tusiranju (vendar ni vsiljiv). Malo neprakticno je shranjevanje, saj ga moramo imeti v posodici za milo, je pa super ker se nic ne topi, tako kot ostala mila, ko pridejo v stik z vodo (ni tistih grdih lis).

  Cena je 4, 69USD (+postnina, ki je na njihovi strani kar draga) kar je za kvalitetno milo, ki dobro opravi svojo nalogo in ne izsusi koze po mojem mnenju upraviceno.

  Priporocam, ce iscete dobro milo z vonjem sivke!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico