BIGGS&FEATHERBELLE – Handle bar milo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Ostalo BIGGS&FEATHERBELLE – Handle bar milo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5158
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  sestavine:

  Distilled Water, Saponified Palm, Coconut, Soybean, Hazelnut, Jojoba & Neem Oils, Beta Carotene & Essential Oil Blend (Lavender, Tea Tree & Rosemary)

  #120432
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Milo naj bi bilo namenjeno problematicni kozi in na tujih forumih sem zasledila veliko zadovoljnih uporabnic, ki prisegajo nanj.

  Pakirano je v papirnati embalazi, ki je po odprtju neuporabna, zato je shranjevanje in prenasanje dokaj neprakticno, jaz ga imam na leseni posodici za milo.

  Vecina punc ga uporablja na obrazu in po telesu, ce imajo problematicno kozo.

  Je trde konsistence, na otip maslen, oranzkaste barve, z naravnim, zeliscnim vonjem, ki ni vsiljiv.

  Na svoji mesani kozi sem ga sprobala na obrazu, uporabljala sem ga pr. 2 meseca in obnesel se je dobro. MU mi je odstranil brez problema in brez da bi drazil oci (kar mu stejem v plus), kozo je dobro ocistil in je ni izsusil. Za enkratno uporabo ga je potrebno res malo, ob stiku z vodo se topi pocasi, tako da se ga ne porabi celo vecnost. Po ciscenju sem uporabljala essential care tonik in v tej kombinaciji se je dobro obnesel. Po vsakodnevni uporabi mi por ni masil, nehala sem ga uporabljati ker mi enostavno ni prakticno si z milom prati obraz, drugace bi ga verjetno se uporabljala.

  Po telesu imam normalno kozo in tudi kot milo za telo se je dobro obnesel, koze mi ni izsusil, jo je dobro ocistil, se nekaj ur po tusiranju sem na kozi vohala rahel, prijeten vonj.

  Cena je 4,69 USD (+ postnina, ki je na njihovi strani kar visoka) in glede na to, da ga imam ze celo vecnost in da dobro opravlja svojo nalogo se mi zdi upravicena.

  Priporocam, ce imate problematicno ali mesano kozo!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico