BIGGS&FEATHERBELLE – Barbados milo

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Ostalo BIGGS&FEATHERBELLE – Barbados milo

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 10 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5157
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  vir

  sestavine: Distilled Water, Saponified Olive, Coconut, Palm, Jojoba, Soybean & Grapeseed Oils, Vitamin E ,Annatto Seed & Essential Oil Blend (Pink Grapefruit & Sweet Orange)

  #120431
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Milo, ki naj bi bilo namenjeno mastni kozi.

  Pakirano je v papirnato embalazo, ko ga enkrat odpremo je ne moremo vec uporabljati, kar je malo neprakticno, saj moramo za shranjevanje in transport uporabiti nekaj drugega.

  Milo je rumene barve, trdo na otip, vendar se ze na dotik razlikuje od klasicnih mil, saj je veliko bolj masleno.
  Uporabljala sem ga kot milo za telo, sprobala pa sem ga tudi za obraz.
  Kot milo za telo mi je kozo sicer res dobro ocistil, za enkratno uporabo ga potrebujemo malo (jaz sem ga narezala na manjse koscke- milo se brez probleme reze z navadnim kuhinjskih nozem), vendar mi je kozo malenkost izsusil (po telesu imam normalno kozo), tako da sem potrebovala se kremo za telo.
  Kot milo za obraz je nezen vendar dobro ocisti, z njim sem si brez problema odstranila tudi MU, pri tem me oci niso pekle in z lahkoto je odstranil maskaro. Po uporabi je bila koza cista, malo me je zategovala, vendar je bilo po nanosu tonika (essential care citrusni/vrtnicni) stanje enako, kot ce bi uporabila katerokoli drugo cistilno sredstvo.

  Milo ima naraven, zeliscno-citrusni vonj, meni je prijeten in nemotec, na kozi se ga nezno vonja se kaksnih par ur po nanosu (vendar res nezno).

  Cena je 4,69USD + postnina (ki je na njihovi strani kar precej draga), kar je sicer ugodno, vendar glede na to da moji kozi ne ustreza najbolje ga verjetno ne bom vec kupila.

  Priporocam za mastno kozo, vsem ostalim ne!

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico