BERGLAND – Teebaum Öl Pickeltupfer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Ostalo BERGLAND – Teebaum Öl Pickeltupfer

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Kiwi Kiwi 6 let, 7 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5594
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  #131555
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  Gre za eterično olje čajevca (raztopino), ki je odlično v boju proti mozoljem. Predvsem tistim večjim in vnetim. Naj bi bilo “antimikrobno, antiseptično, antivirusno, baktericidno, fungicidno.” Deluje na principu izsuševanja, kar je še posebej opazno, če ga uporabimo na preveliki površini. Uporabljam ga tudi po stiskanju (kljub temu, da takrat zelo zapeče), da območje razkužim.
  Prodajalka je trdila, da je to olje z nekakšno palčko, s katero lažje nanesemo olje na mozolj. Predstavljala sem si nekaj v stilu aplikatorja za glos, takšnega kot je npr. pri TBSjevem izdelku. A Berglandov ima na vrhu stekleničke blazinico s katero nanesemo olje na prizadete predele. Tu pa nastopi problem, saj ta blazinica ne tesni dobro in ko obrnemo stekleničko, da bi se blazinica navlažila, ob straneh priteče nekaj olja. To sicer ni tako moteče, če bi bila stekleniča v vedno enakem položaju, a to onemogoča transport.
  Nakupa ne bom ponovila, raje bom enak izdelek poiskala pri kakšnem drugegem proizvajalcu z bolj priročno embalažo in kjer ne bo dodanih ostalih sestavin.

  Cena okoli 5€

  3/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico