BELLA PIERRE – Mineral Foundation

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz BELLA PIERRE – Mineral Foundation

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4903
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  #117365
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Puder sem kupila na ebayu, saj se mi pri nas zdi cena res pretirana oz. nisem pripravljena odstet toliko denarja za puder, ki ga prej ne morem preizkusiti v miru doma, saj pri nas testerjev ni.

  Embalaza je plasticen loncek s crnim pokrovckom na navoj in sitkom, doziranje je enako kot pri ostalih mineralcih, v loncku je 8g pudra (po novem 9).

  Imam mesano, svetlo kozo z rumenim/olivnim podtonom.
  Kupila sem si dva odtenka in sicer cinnamon in ivory. Odtenka se v loncku sicer zelo razlikujeta, cinnamon je temnejsi in kar konkretno rumen, na kozi pa velike razlike nisem opazila, saj sta se oba dobro prilagodila barvi moje koze (sicer sem zelo obcutljiva na razliko v barvi, tako da gre res za zelo prilagodljiv puder in tudi ce se pri odtenku malo zmotite bo skoda veliko manjsa, kot pri kaksnem drugem).

  Z nanasanjem sem se kar nekaj casa lovila, saj sem ga najprej uporabljala z bellapierre copicem za puder, ki pa je po mojem mnenju katastrofa, saj izredno pika, pa se nanos in ravno najboljsi. Potem sem za nanos uporabljala EDM kabuki in EDM flat top in s tema copicema mi je uspelo dobit dober finish.

  Puder je nekje srednje prekriven, lepo izenaci ten, brez problema prekrije rdecico, manjse mozoljcke itd, za prekrivanje hujsih nepravilnosti bi se verjetno morale malo pomatrat oz. bi hitro izpadlo, da ste napudrane prevec.
  Finis je lep, niti mat niti sijoc, nekje vmes. Obstojnost je dobra, vendar na meni cel dan ni zdrzal (tako kot nobeden drug od mineralnih, ki sem jih sprobala).

  Nazalost mi je po eno tedenski uporabi izredno zapacal kozo, pojavili so se mi mozoljcki (drugace jih nimam), tako da sem ga nehala uporabljati in sem ga dala naprej.

  Nasplosno me puder ni pretirano navdusil, je sicer ok vendar nic posebnega in ga zagotovo ne bom vec kupila.

  Cena pri nas je okoli 45€, kar je po mojem mnenju glede na rezultat obcutno prevec, saj se da najti mineralni puder z enakim ali boljsim ucinkom za obcutno manj denarja, ce pa vam puder zares ustreza pa se vam verjetno niti ne zdi predrag.

  Priporocam ce potrebujete srednjo prekrivnost, z ostalimi (cenejsimi) mineralci niste cisto zadovoljne, v vsakem primeru pa vam priporocam pred nakupom vsaj nekaj dnevno testiranje, da boste prepricane, da vam ne bo povzrocil izbruha mozoljev, tako kot je meni.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico