BEAUTY KISS – Haarspray Extra Starker Halt

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Oblikovanje las BEAUTY KISS – Haarspray Extra Starker Halt

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5515
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  BEAUTY KISS – Haarspray Extra Starker Halt

  #130643

  Tale lak za lase sm kupila na hitro, v Sparu, cena je okoli 2€. Potrebovala sm ga predvsem za utrjevanje kodrov. Cena je nizka. Embalaža je pločevinka z razpršilom, omogoča enostavno nanašanje, lak pa mi kto vsi ostali smrdi.

  Lak mi dodatno zelo obteži lase, zlepi, kodri pa hitro popustijo, zato mi ni všeč, uporabljam ga pa bolj malo, ker si večinoma likam lase in laka za lase ne potrebujem. Včasih ga uporabim za fru-fru, da lepo stoji. Za to pa je ta lak super, skupaj drži lase v prvotni obliki. Lasje pa so seveda potem prej mastni.

  Nakupa ne bom ponovila, saj nisem zadovoljna z njim.

  3/5

  #130644
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ponavadi ne uporabljam lakov za lase, ker mi niti malo ni všeč. Še pri frizerju ne pustim tega špricati po laseh. :lol1: Kupila sem si ga zaradi utrjevanje kodrov, ki sem jih želela imeti. Kodri so že drug dan kar močno popustili. Lase mi zlepi in jih naredi zelo trde, tudi mastijo se mi prej.

  Embalaža je priročna za prenašanje in doziranje. Cena je zelo ugodna, za takšno količino. Nakupa ne bom ponovila, saj si bom raje nabavila sprej od Londe ali kakšno penico za kodre, ker mi učinek tega spreja ni preveč všeč.

  2/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico