BarryM Lash Vegas Mascara

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči BarryM Lash Vegas Mascara

Ta tema vsebuje 0 odgovorov, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Amelie Amelie 3 let, 5 mesecev nazaj.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #6919
  Profile photo of Amelie
  Amelie
  Član

  BarryM izdelke sem imela priložnost preizkusiti pred kratkim. Zelo sem se bala, da mi bo ta maskara dražila oči, saj imam že nekaj časa zelo občutljive. To se na srečo ni zgodilo.

  Pravzaprav je zelo ok in moram reči, da sem pričakovala manj in bila prijetno presenečena. Maskara je bolj med gostimi in se lepo nanaša. Predvsem je njen učinek podaljšanje, kar je meni super, ker imam precej goste trepalnice, ki mi jih veliko maskar zlepi. Embalaža je elegantna, črna, s pinki napisom. Krtačka je spiralno zavita in omogoča natančen nanos, saj zajame tudi najmanjše trepalnice ob robu. Obstojnost je celodnevna. Všeč mi je bilo tudi, da se ne spacka ob očeh, kar se mi sicer z veliko maskarami redno dogaja (tudi z znamenito YSL EFC).

  V svojem razredu je to fina maskara, ki jo priporočam vsem, ki si želite predvsem podaljšanja. V spletni trgovini Ličila stane 9,95 €.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico