BALEA – Soft & Care – Body Lotion himbeere

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo BALEA – Soft & Care – Body Lotion himbeere

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of emanuela emanuela 7 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4474
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  BALEA – Soft & Care – Body Lotion himbeere

  #96919
  Profile photo of Biba
  Biba
  Član

  Izdelek že na daleč vpije KUPI ME, KUPI ME. Embalaža je luškana, mladostna, pink barve (ki jo sicer obožujem) in lotion gre tudi lepo iz nje, a me sama struktura, vonj.. ne prepričajo v ponoven nakup. Še več; skoraj polno plastenko sem vrgla proč.

  Lotion je na moje telo deloval tako pocasto, rahlo lepljivo. Ni se vpil dovolj hitro, plus tega se je razvil čuden vonj ki ga nisem znala nikakor definirat, vsekakor pa to ni bil vonj po malinah.
  Embalaža je štorasta za potovanja, pokrovček spada med lomilce dolgih nohtov (očitno je odvisno na kakšnega naletiš- ko sem ovohala podobne, sem opazila da je pri nekaterih lažje odpret plastenko).
  Cena je sicer nizka kot navadno za DM izdelke, a nakup odsvetujem.

  Dajem mu oceno 2.5/5

  #96920
  Profile photo of emanuela
  emanuela
  Član

  Še ena, ki se strinja z napisanim.
  Vonj, ki se na moji koži spremeni v nekaj umetno odišavljenega, potem tekstura, ki je rahlo lepljiva in na koncu sam učinek, vlaženje kože ni zadovoljiv, še več, koža je bila po nanosu vedno rahlo lisasta-rdeče lise.
  Tako da je tudi pri meni na listi izdelkov, ki jih ne bi več kupila.
  Imam pa doma skoraj polno embalažo, tako da če je kateri odgovarjal, dajem losijon v posvojitev :lol1:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico