BALEA – Hand&Nagel Balsam Kamille

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov BALEA – Hand&Nagel Balsam Kamille

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of romanab romanab 5 let nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5522

  #130715

  Kremo sem kupila v DM, cena 1€ – zelo nizka. Embalaža je tuba z luknjico za doziranje. Pokrovček ne povzroča nobenih težav.

  Krema ni tako gosta, bele barve in prijetno diši. Pri tej kremi me moti predvsem to, da imam po uporabi še kar nekaj časa mastne roke, saj se ne vpije hitro in potem popacam vse kar primem. Ko se vpije, so roke mehke, rahlo nahranjene vendar ta občutek hitro izgine.

  Kreme verjetno ne bom več kupila, ker pri kremi za roke mi je zelo pomembno, da se hitro vpije, ne pa da imam pacast občutek še nekaj časa po uporabi.

  3/5

  #130716
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kremo sem si kupila, ker naj bi vsebovala kamilico in zaradi nizke cene. :) Vpije se ne preveč hitro, lepo se maže in tudi vonj mi je zelo všeč. Po uporabi imam mehke roke, a niso preveč nahranjene. Kmalu po uporabi so roke spet suhe.

  Embalaža je praktična za doziranje in prenašanje. Cena je ugodna, okoli 1€. Z njo nisem preveč zadovoljna, tako da nakupa ne bom več ponovila.

  2/5

  #130717
  Profile photo of Dreamer
  Dreamer
  Član

  Kremo sem kupila poleti zaradi nizke cene. Vendar me je razočarala. Krema se dolgo vpija v kožo in jo nič kaj ne nahrani. Nakupa ne bom ponovila.

  2/5- zaradi ugodne cene

  #130718
  Profile photo of romanab
  romanab
  Udeleženec

  Ze pred casom- beri pred odkritjem L’Occitane krem sem kupila tole kremo.
  To, da sem jo porabila v slabem mesecu kar nekaj pove, ne? Premalo je vpojna, na rokah se obcuti masten film, bognedaj, da si v roku pol ure po nanosi operemo roke, ker potem je vse mastno . Kremo pa mi tudi ni nahranila rok, zato sem si jih na vsaki 2 uri mazala z njo.
  Cena je ugodna 1,5€, vendar samo kot v izhod v sili.
  Ne priporocam.

  Ocena -2/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico