BADGER – For Hardworking Hands

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov BADGER – For Hardworking Hands

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of mademoiselleT mademoiselleT 5 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4854
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec


  Opis izdelka:
  Mazilo za suho, razpokano kožo na rokah in po telesu.

  #115575
  Profile photo of Morena
  Morena
  Udeleženec

  Maslo je na splošno super, sprva sicer malo trdo, a se zlahka raztopi in razmaže. Jaz ga uporabljam tako za roke kot tudi po telesu. Kožo super nahrani in pusti mehko, vpija se precej hitro (sploh na suhi koži). Kar me moti je vonj, verjetno ta mešanica zimzelena in breze, meni ni preveč všeč. Sicer pa ni tako močan, se hitro razblini.
  Embalaža dobra, nekaj posebnega (pločevinka), prikupen je logotip jazbeca. :cool:

  Ocena: 4/5 (zaradi vonja)

  #115576
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To kremo sem kupila ker imam pogosto precej izsušeno kožo na rokah.

  Krema je v obliki trdega masla, ki se v stiku s kožo hitro spremeni v bolj tekočo zadevo. Če ga nanesem preveč se dlje časa vpija, če pa želim, da si roke samo nahitro namažem ga dam manj in vpije se zelo hitro.

  Vonj se mi zdi nekam čuden. :silly: Ne morem se odločiti a mi je všeč al mi ni. :lol1: Vsem v moji okolici se zdi tole zelo smrdljiva krema in ko me vidijo, da si z njo mažem roke, dobesedno letijo proč. :lol1: Meni tako zoprn definitivno ni. :lashing:

  Koža je po uporabi nahranjena in mehka. Najpogosteje ga uporabljam zvečer (občasno dam čez še bombažne rokavičke da je učinek še večji) in zjutraj je koža na rokah krasna. :yes:

  Cena je 11€, kupila sem ga v slovenski spletni prodajalni.

  Splošna ocena: 4

  #115577
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Badgerja za roke sem že nekaj časa nazaj kupila mami, ki ima velike težave z občutljivo, suho, razpokano kožo na rokah. Ona je z mazilom izredno zadovoljna, uporablja ga predvsem zvečer, saj je zelo masten (za v torbico ravno ni, no) in pravi, da ji naredi roke res mehke.

  Meni je izredno zanimiva struktura mazila, saj je v bistvu samo mešanica olj – je v trdi obliki, v stiku s toplo kožo pa se spremeni v olje. Je zelo mastno in ga je potrebno vtirat v kožo.

  Meni od vseh Badger mazil tale izredno smrdi, menda po zimzelenu…tak rezek vonj ima. Sem pa presenetljivo ena redkih – večini je namreč vonj všeč.

  Embalaža je res posrečena! Cena je pa malo manj kot 7eur za malo in okrog 12eur za veliko embalažo. Jaz sem mami kupila malo, ker je poraba res majhna.

  Moja ocena je 3/5, če vam diši, vsekakor super, jaz pa imam za roke rajši kar Cuticle care, ki je prav tako hranljiva

  #115578
  Profile photo of mademoiselleT
  mademoiselleT
  Udeleženec

  Kremo sem kupila, ker me je zopet premamila bagerjeva sličica.

  Nikoli nimam zelo izsušenih rok, ampak vseeno rada uporabim bolj mastna mazila za roke, ker jih uporabljam predvsem pred spanjem. Čez dan mi namreč občutek, ki ga nekatere kreme pustijo, ni ravno ljub. Bagerjevo mazilo uporabljam, tako kot večino, pred spanjem. Če imam občutek, da so roke bolj izsušene, jo nanesem bolj na debelo in uporabim tudi bombažne rokavičke, da se čez noč popolnoma vpije. Ta način mi zelo odgovarja, saj imam zjutraj zelo mehke roke.

  Mazlo je nekoliko bledo rumenkaste barve, je zelo zelo mastno, vonj je sicer za marsikoga odbijajoč, ampak mene ne moti. Mazilo se vpija zelo dolgo, zato ga čez dan ne uporabljam. Uporabim ga pred spanjem, pogosto med gledanjem serij ali filmov.
  Poraba je majhna, imam veliko embalažo (56g) in kljub precej pogosti uporabi, ga zelo malo manjka.

  Cena je 11,90€/56g v slovenski spletni trgovini.
  Nakup bom ponovila, če mi ga bo sploh kdaj zmanjkalo. :lol1:

  Ocena: 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico