AVON – Nailwear Pro

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte AVON – Nailwear Pro

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5292
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Opis izdelka:
  Avon laki za nohte. Na voljo v več različnih odtenkov.

  #129490
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Nad Avonovimi laki sem popolnoma navdušena. Imam jih več kot v desetih različnih barvah. Nekaj jih imam še iz stare kolekcije, a mi je prenovljena veliko bolj všeč. Imajo pestro izbiro barv. Stekleničke so oglate, kar mi je zelo všeč, ker tako zavzamejo manj prostora. Vsebina je 12ml. Čopič je sploščen, a ne preveč širok. Z nanašanjem ni nobenih težav, večina je polnoprekrivnih z dvema slojema. Tudi sušijo se hitro, a vseeno nanesem še hitrosušeči nadlak. Cena je malo čez 5€, vendar imajo vedno neke akcije, kjer ga lahko kupiš skoraj za polovico manj. Nakup bom vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #129491
  Profile photo of nikkitita
  nikkitita
  Član

  Še ena navdušenka nad avonovimi lakci! :parfume:

  Bi pa še dodala, da so ti nailwear pro vredni svojega denarja in veliko bolj kvalitetni od ostalih malo cenejših njihovih lakov.
  Barve so čudovite, zelo prekrivni in tekoči laki…lahek nanos, obstojnost tudi OK.

  #129492

  Imam le en Avonov lak in sicer odtenek Pastel Pink, ki sem si ga dolgo zelo želela. Cena se več ne spomnim, mislim, da je bila čez 5€.

  Čopič mi je zelo všeč, ker je širok in omogoča enostavno nanašanje. Odtenek je pastelen, za polno prekrivnost potrebuje 3 sloje, vendar se mi zdi, da se tudi dosti hitro posuši tako da tudi to ni problem ali še enostavneje uporabite hitrosušeči nadlak in ni potrebno preveč čakati. :)

  Če bo v ponudbi še kak meni zelo všečen odtenek, si definitivno privoščim še kakšnega! :blush1:

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico