AVON – Illuminating Body Lotion Japanese Sake And Rice

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo AVON – Illuminating Body Lotion Japanese Sake And Rice

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5554
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  #131242
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta losjon sem dobila za darilo skupaj s celotnim kompletom. Losjon ni nič hranilen, vsebuje pa drobne bleščice, zato ga uporabim samo zvečer, če grem kam ven. Vonj mi je nekoliko neprijeten, vendar se kar hitro razdiši. Bleščice ostanejo na koži, dokler se ne stuširam (par ur :)).

  Za doziranje je zelo enostaven, saj ima pumpico s katero zelo natančno doziraš željeno količino. Priročna je tudi za prenašanje. Koliko stane, ne vem točno, a mislim, da ni preveč ugoden. Sama izdelka ne bi kupila, saj za mojo suho kožo vsekakor ne ustreza, tako da potrebujem kaj bolj hranilnega.

  2/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico