AQUAFRESH – 3 Fresh & Minty zobna pasta

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline AQUAFRESH – 3 Fresh & Minty zobna pasta

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4408
  Profile photo of Ella
  Ella
  Član


  Sestavine:
  aqua, hydrated silica, sorbitol, glycerin, PEG-6, sodium lauryl sulfate, aroma, xanthan gum, titanium dioxide, carrageenan, sodium fluoride, sodium saccharin, limonene, CI 73360, CI 74160

  #93606
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Tale kremica pa je pravtako kot Pronamel moja stalnica na polički. Ko želim posebno svež dah, posežem po njej, saj take osvežitve ne da nobena druga zobna pasta. Odlikuje jo tudi to, da se fantastično opravi svoje delo, torej krasno očisti zobe in osveži celotno ustno votlino.

  Topolo priporočam in dajem oceno 5.

  #93607

  To zobno pasto uporabljam trenutno, ker jo ima fant doma. Pakirana je v plastični embalaži s pokrovčkom na navoj, kot večina zobnih past.

  Je srednje gosta, tribarvna (aquafresh podpis), se res zelo peni in pusti svež občutek v ustih ter dobro očisti zobke. Verjetno bo tudi pri meni doma prišla gdaj na vrsto.

  5/5

  #93608
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tole zobno pasto včasih ukradem fantu, ker nočem cel čas uporabljati Sensodyne, ker so potem zobje že preveč navajeni nanjo.
  Peni se super, vonj je ok, malo peče, a zobe in usta resnično dobro očisti.
  Dobro osveži dah in daje občutek svežine.
  Je sestavljena iz treh barv, kot tipična aquafresh zobna pasta, embalaža je mehka, zapiranje pa na poklop ali pa na navoj, kakor komu bolj paše :)
  Cena je okoli 3Eur, pasto bom še občasno uporabljala, čeprav Sensodyne ne zamenjam več :)
  4/5

  #93609
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta zobna pasta se večkrat znajde na kopalniški polički v naši familiji. :))

  Pasta je sestavljena iz treh barv in zgleda na ščetki zelo simpatično. :lol1: Je zelo osvežilna in pusti res občutek svežine; če ne marate preveč pekočih zobnih krem zna biti tale malo preveč pekoča. Zobe dobro očisti.
  Po daljši neprekinjeni uporabi me začnejo skeleti zobje. :roll:

  Embalaža je klasična plastična tubica na pokrovček, doziranje je enostavno.

  Na voljo skoraj v vseh trgovinah in drogerijah; cena je okrog 3€.

  Splošna ocena: 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico