ALVERDE – Repair Shampoo Traube Avocado

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega in oblikovanje las Šamponi ALVERDE – Repair Shampoo Traube Avocado

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of maja_ maja_ 5 let, 7 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5424
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  ALVERDE – Repair Shampoo Traube Avocado

  #130308
  Profile photo of UG84
  UG84
  Član

  Od vseh Alverde šamponov me je ta še najbolj navdušil. Ocen aje sicer podobna kot za ostale Alvedrde šampone, vendar mi je ta še nekako najbolj ugajal od vseh. Šampon je zelo hranljiv, ni tistega škripajočega efekta kot pri nekaterih drugih, kjer sem imela še pri mokrih laseh čisto slamo.

  Zelo dobro se obnese tudi nova maska iz iste linije.

  5/5

  #130309
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta šampon je trenutno eden izmed mojih najljubših Alverde šamponov. Najprej sem probala šampon marelico, ki mi je bil zelo všeč. Ampak ker imajo zelo veliko izdelkov sem rekla, da bom sprobala še kakšnega. :lashing:

  Šampon je precej gost, prozorne barve in se dobro nanaša. Peni se zelo dobro. Lase super očisti. Po uporabi je pri meni nujno uporabiti še balzam.

  Embalaža je enostavna, tudi za prenašanje in potovanje. Proti koncu jo je potrebno obrniti na glavo, da gre šampon lažje ven, ker je precej gost.

  Cena je malo pod 3€; kar je precej ugodno za naraven šampon.

  Splošna ocena: 4/5

  #130310
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Še preden sem ga uporabila, sem videla, da vsebuje alkohol, ampak sedaj opažam, da ni tako hudo in se ga tudi ne voha.
  Kupila sem ga enkrat, ko ravno niso imeli marelice in zdaj ga kupim še občasno, da se na marelico ne bi prehitro navadila, oz. moje lasišče.

  Šampon je goste konsistence, je prozoren, ne vlije se ga preveč, tako da je doziranje preprosto.
  Embalaža je tipična od šampoonov Alverde, pokrovček tesni dobro, celega se porabi brez težav.
  Vonj je meni všeč, ni preveč moteč.

  Peni se dovolj, tako da je tudi občutek očiščenih las prisoten.

  Cena je okoli 3€, dobi se ga v DM, za šampon s certifikatom je cena res ugodna, a moja stalnica ne bo postal. Ocena 4/5.

  #130311
  Profile photo of maja_
  maja_
  Član

  Tudi ta Alverde šampon je pri meni prišel na vrsto kmalu po tem, ko se je pojavil na policah. In ni me razočaral. Res je da ne prekosi mojega najljubšega (Birke-Saibel), a kljub temu gre za super izdelek, ki ga vsake toliko časa ponovno kupim.

  Šampon lepo diši in je gelaste strukture, kar meni osebno ni najbolj všeč, a takšni so pač vsi alverde šamponi. Očisti dobro in tudi peni se primerno. Sam efekt šampona težko ocenjujem, ker je za moje lase pomembnejše kakšen balzam in katere leave-in izdelke uporabim kasneje, definitivno pa lahko rečem, da si mi lasje po uporabi ne zmastijo hitreje in da mi ne obteži kodrov. Embalaža je lična, sestavine dobre. Priporočam nakup!

  Ocena 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico