ALVERDE – Deo-balsam calendula

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Antiperspiranti in deodoranti ALVERDE – Deo-balsam calendula

Ta tema vsebuje 12 odgovorov, ima 9 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of ghostopera ghostopera 4 let nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4009
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Fotografijo je prispevala Artemida

  #61724
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Deo sem imela v uporabi nekaj casa, vendar se nikakor nisem mogla navaditi na vonj (tako da povohajte preden kupite :wink1: ), zdelo se mi je da se mi ob nanasanju kar nekako packa, poleg tega pušča madeže na oblačilih in niti svoje naloge ne opravlja dobro, sploh si ne predstavljam kako bi bilo sele poleti (pa se ne potim ravno veliko, sem ponavadi med manj zahtevnimi kar se tega tice). V plus mu stejem edino ok sestavine in to, da mi ni drazil koze tudi ce sem ga nanesla takoj po britju.

  #61725
  Profile photo of tanca
  tanca
  Član

  Meni je pa odličen, tudivonj je natur bi se reklo…aromatsko vsaj zame.. :yes:

  #61726
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Res? Ok glede vonja je pac odvisno ali ti je vsec ali ne, samo tale deo je ena velika packarija, na tanko se ga sploh ne da nanest ker se kar poliva ven, a glede ucinkovitosti ti je ok? tudi recimo pri telesni aktivnosti?
  Ker jaz slabsega deota se nisem imela pomojem nikol.

  #61727
  Profile photo of Willow
  Willow
  Član

  Meni se je zdel čisto ok – za doma :lol1: Močnega zeliščnega vonja sem se hitro privadila, je pa res, da je pocast in se precej izliva. Ne vem, kako bi se obnesel “zunaj štirih sten”, ampak nekako dvomim v njegovo deo učinkovitost.

  #61728
  Profile photo of tanca
  tanca
  Član

  Men je zelo všeč, sicer ne športam, bolj sedim, in tudi delo je sedeče.
  Polivati se mi še ni začelo, morda se mi tudi ne bo. Kaj pa vem? :confused:
  Ga pa res namažem bolj na tanko, oziroma samo porolam po pazduhi.
  Oudi na obleki mi ni ostal kak flekec. Glede vonja je pa res bolj naravni oziroma rastlinski.
  Meni je prav všeč.

  #61729
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  mogoce so pa razlicno narejeni, ker jaz ga tudi samo povaljam narahlo, pa se kar ulije ven.

  #61730
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Tale deo je pa med mojimi najljubsimi poleg Laverinega.
  Vsec mi je, ker je naraven, vonj mi je pa tak prijeten, nezen.
  Flekca se nikoli nisem imela od njega na oblacilih in tudi nalogo cist dobro opravi. Glede na to, da uporabljam natur izdelke, ne pricakujem, da se zaradi njega ne bom potila, ker tega ne prepreci noben deodorant..ce pa ze mogoce pa gotovo ni dobro za kozo, tako da mi pa pri tem deodorantu odtehta to, da ima dobre sestavine in je zelo poceni :wink1:

  #61731
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Deodorant uporabljam po britju, saj kože ne draži, ali pa za doma. Je namreč precej neuporaben kar se tiče močnega potenja, saj kljub mazanju z njim že ob najmanjšem potenju začnem smrdeti.
  Vonj deodoranta mi ni všeč, ampak ga vzamem v zakup glede na njegove naravne sestavine in odsotnost aluminijevih spojin. Tekočina je precej kremasta in v primerjavi z drugimi deodoranti potrebuje dlje časa, da se na koži popolnoma posuši oz. vpije.

  Embalaža je meni zelo všečna težka prozorna steklenička z rumenim plastičnim pokrovčkom, ki dobro tesni in preprečuje sušenje deodoranta. Kroglica dobro teče po koži, nanos je praktičen in enostaven.
  Cena je ugodna – okoli 2 evra.

  Ne vem, če se bom odločila za ponoven nakup, ko mi bo tega zmanjkalo. Verjetno bom poiskala kaj podobnega z bolj znosnim vonjem :lol1:

  Ocena 3/5

  #61732
  Profile photo of UG84
  UG84
  Član

  Deodorant sem uporabljala kar nekaj časa, vendar dokaj pozno zaznala njegove pomenkljivosti. Sprva lušten, svež vonj deodoranta se je zelo hitro pokvalil in v kombinaciji s potom dobil res zoprn, smrdljiv vonj. Deo v primerjavi z drugimi naravnimi deodoranti ne zdrži dolgo, zato ga nisem več kupovala. Poleg tega mi je, ko nisem dobro pazila, puščal madeže na oblačilih, saj nisem imela vsako jutro čas, da se dobro posuši. Če ga imate, potem s tem ni težav.

  1/5

  #61733
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Sprva mi je bil vonj tega deodoranta odbijajoč vendar sem ga kupila zaradi dobrih sestavin, sčasoma pa sem se na vonj navadila in mi ni bil več moteč.
  Zdaj sem uporabila že dve flaški tega deodoranta in mislim, da bom kdaj v prihodnje nakup še ponovila.
  Je enostaven za nanos in ne draži kože. Meni se je kroglica pri obeh flaškah obnesla in se ni izlivalo in pacalo. V jesenskem in zimskem času mi je zdržal ves dan saj sem še konec dneva vonjala ta njegov izraziti vonj. Nisem pa ga še uporabljala poleti, da bi lahko napisala kako se obnese pri močnejšem potenju.

  Cena je okrog 3€ in je na voljo v DM-ju.

  Splošna ocena: 3/5

  #61734
  Profile photo of Orange
  Orange
  Član

  Vonj deodoranta mi je dokaj všeč, hitro sem se ga navadila. Zdi se mi, da mi je nekoliko popravil občutljivejšo kožo, saj se mi po britju ne pojavljajo več mozoljčki. Na meni zdrži kar dolgo tudi v poletnih dnevih, predvsem pa mi je všeč za doma. Embalaža se mi zdi priročna za enostavno nanašanje, edina slabost je občasno izlivanje, vendar se ga da z nekoliko truda nanesti tudi na tanko.

  #61735
  Profile photo of ghostopera
  ghostopera
  Član

  Zadovoljna sem s tem deodorantom, prej sem uporabila bionsenovega in enega znamke bottega verde, pa sta precej manj zdržala.
  Vonj mi je všeč. edino res če se ne počaka malo popacka majce, glede na to da je 3/4 moje gardarobe črne barve, to zna biti malo antipatično. :)) vendar sedaj sem se že navadila.
  Ne dam petice zaradi tega in zaradi steklene embalaže, ni najbolj komot deodorant za na pot.
  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico