ALESSANDRO – Mini Nail polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ALESSANDRO – Mini Nail polish

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of violet beauty violet beauty 6 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5452
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  ALESSANDRO – Mini Nail polish

  #130462
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Eni izmed boljših lakov po mojem mnenju. Cena je sicer malo visoka, mislim da okoli 4-5€ za stekleničko, ki vsebuje 5ml.

  Čopič je ravno prav širok in debel, da omogoča lep in enakomeren nanos. Konsistenca lakov je dovolj gosta, da v dveh slojih dosežemo popolno prekrivnost in enakomeren nanos. Oba laka, ki ju premorem, se sušita izredno hitro. Tudi obstojnost je odlična, na mojih nohtih sta brez večjih poškodb zdržala tudi do 5 dni.

  Nakupa najverjetneje ne bom ponovila (zaradi cene), razen če bom videla kakšen odtenek, ki me bo res očaral.

  Ocena 5/5

  #130463
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imajo kar pestro in zanimivo izbiro lakov. Laki so kar pigmentirani, za popoln nanos sta tako potrebna dva sloja. Nanos sam ni problematečen. Laki se dokaj hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Laki se mi ne mehurčkajo. Obstojnost je kar dobra, saj mi na nohtih zdržijo celo 4 dni.

  Njihov čopič mi kar odgovarja in mi ne povzroča težav. Embalaža mi je zelo všeč in je enostavna za prenašanje. Vsenine je 5ml. Cena je kar visoka za tako malo količino laka, saj je nekaj čez 4€. Nakup bom ponovila, če bom videla kakšen odtenek, ki mi bo posebej všeč.

  4/5

  #130464
  Profile photo of Kanna
  Kanna
  Udeleženec

  Moram priznat, da me Alessandro v nobenem pogledu ni prepričal. Doma imam sicer podlak in maslo za nohte ter obnohtno kožico, tele lakce pa sem preizkusila kar v drogeriji.

  Barvna paleta mi je bila še kar všeč – zanimivi odtenki in dovolj izbire. Izbrala sem rdeč odtenek te mini verzije in bila že kar takoj razočarana nad majhnim in tankim čopičem. Sama prisegam bolj na večje in gostejše variante čopičev, saj mi omogočajo boljši oz. lepši nanos.

  Vtis je malo popravila prekrivnost in konsistenca laka, saj kljub več nanosom (ker z enim nanosom prekrijem v najboljšem primeru le polovico nohta) ni bilo videti črt oziroma linij. Všeč mi je bil tudi sijaj, potem ko se je lak posušil, ki pa na žalost ni vseboval tistega željenega “mastnega” oziroma drsečega občutka na nohtu.

  Brez pod- in nadlaka se mi je barva pričela luščit že takoj naslednji dan, kar ocenjujem kot zelo slabo. Ne izključujem pa, da je obstojnost odvisna tudi od odtenka. Čeprav za primerjavo: doma imam lak Barbare Bort v zelo podobnem odtenku in mi pod enakimi pogoji zdrži brez luščenja najmanj tri dni!

  Tudi sicer sem razočarana nad Alessandro izdelki – za tolikšno ceno bi morali ponuditi dosti boljšo kvaliteto…

  #130465

  Imam tri, v katere sem se zaljubila na prvi pogled. :sendlove:

  Laki so dobro prekrivni, obstojni in res zanimivih odtenkov, na voljo v omejenih izdajah.

  So kar dragi, za mini flaško- 4E

  Lake bom še vedno kupovala, če bo na voljo kakšen res lep odtenek.

  Ocena 4/5 (zaradi cene… :verymad: )

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico