AFRODITA – Sun care mleko za sončenje SPF 20

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Kozmetika za in po sončenju Kozmetika z UV filtri za telo AFRODITA – Sun care mleko za sončenje SPF 20

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4302
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Opis izdelka:
  Mleko za sončenje SPF 20 zanesljivo varuje pred sončnimi opeklinami, preprečuje prezgodnje staranje, kožo intenzivno vlaži in ji pomaga do zdrave porjavelosti. Priporočljivo zlasti v prvih dneh sončenja!
  Lastnosti:
  *srednja zaščita
  *UVA
  *dermatološko testirano / hipoalergeni parfum


  Fotografijo je prispevala elchy :flower2:

  Še Ninina ocena sestavin v temi Izdelki s filtri za telo:
  @nina wrote:

  Filtri so kemični, so pa dobri kemični filtri. Zaščita je UVA in UVB.
  TUdi na splošno sestavinsko se mi zdi dobro mleko za sončenje (vit. C in E, bisabolol pomirja, deluje protivnetno) – mali minus za BHT..če bi še tega zamenjali za kakšen drug antioksidant, bi bilo super.

  #86705
  Profile photo of anncheek
  anncheek
  Udeleženec

  jaz sem jo lani uporabljala in mi je bila super…
  Sončila sem se, koža mi je čisto malo porjavela, opeklin pa prvič po nekaj letih nisem imela.
  Za nakup sem se odločila ker je že lani upoštevala neki nov pravilnik glede teh sončnih krem, ki je začeu veljati šele z letošnjim letom.

  #86706
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  To mleko sem si kupila lani. Imam zelo belo polt in rahlo alergijo na sonce. Z njim sem bila zadovoljna, saj me sonce ni opeklo, sem pa malenkost porjavela. Mazljivost je dobra, vonj mi je zelo všeč. Embalaža je praktična za prenašanje in doziranje. Koliko je bila točna cena ne vem, a ni bila pretirana. Tudi letos jo bom uporabljala. :thumbsup:

  5/5

  #86707
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Še letošnja ocena. :)

  Letos sem kljub uporabi te sončne kreme dobila alergijo na sonce, vendar v bolj blagi obliki in samo na dekolteju. Kljub temu, da sem se enako namazala kot lani, me je sonce malo opeklo, tako da sem bila rdeča. Po letošnjih izkušnjih mu odštevam eno točko.

  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico