AFRODITA – Ice effect

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5353
  Profile photo of muffin
  muffin
  Član

  AFRODITA – Ice effect

  #129995
  Profile photo of muffin
  muffin
  Član

  Losijon je zdravnik priporočil po tem ko je nkdo v družini imel hudo alergijsko reakcijo po koži- rdeče lise po celotnem telesu, ki so zelo srbele.

  Aloe vero drugače v družini uporabljamo zelo pogosto pri mozoljčik, opeklinah, srbečicah, zato nismo oklevali z nakupom.

  Embalaža ima 400ml, kar je kar precej, cena pa je še vedno zelo dostopna, tudi dozira se enostavno.

  Losijon je zelo lepo mazljiv in je lepe zelene barve, ter ima prijeten in nežen vonj, ki na koži ne pusti dolgotrajnega vonja.
  Izredno mi je všeč, da ima hladilni učinek, kar bo za poletje izjemno super, pa tudi na navodilih za uporabo je navedeno, da je super za uporabo v poletnih časih.

  ocena: 5/5

  #129996
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta losjon je poleti na moji polički prava stalnica. :) Všeč mi je, da ko ga nanesem na kožo, hladi, zato ga uporabljam predvsem, če me opeče sonce. Kožo pomirja, navlaži in ohladi. Je lepo mazljiv in se kar hitro vpije v kožo. Na koži ostane prijeten in rahlo osvežilen vonj, ki pa kar hitro izgine. Embalaža je priročna za doziranje, vendar malo manj za prenašanje, saj je embalaža večja kot pri ostalih losjonih. Cena je kar ugodna. Nakup bom vsekakor ponovila, ker imam poleti velikokrat težave z opeklinami. :)

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico