Re: Re: Zobne paste

#43986
Profile photo of majams
majams
Član

@kuki* wrote:

je katera že preizkusila Sarakan?

Izdelki za nego ust Sarakan vsebujejo izvlečke drevesa Salvadora persica, ki vsebuje sestavine, ki uničujejo bakterije, povzročiteljice zobne gnilobe. Kloridi, fluoridi, kremen, vitamin C in flavonoidi ohranjajo ustno votlino zdravo; učinkovito odstranjujejo zobni kamen, trimetilamin krepi dlesni; silikati z aromatičnimi smolami imajo blago abraziven učinek, hkrati pa smole ščitijo sklenino. Organski sulfati uničujejo bakterije, vitamin C pa preprečuje krvavenje dlesni. (vir: http://www.pirs.si/slo/podjetja/e-katalog/2721/prema-doo/?product_id=9135)

videla sem ga v Sanolaborju, cene se pa žal ne spomnim :ermm:

Mal pozno, ampak meni je ta zobna pasta zelo všeč. Nima slsjev, zato se ne peni preveč. Zadnjič sem morala uporabit aquafresh pasto in se je tako penila, da si je blo prav težko zobe umit. Pri tej pasti ni teh problemov, ima pa tusi zelo prijeten vonj, tako da pusti prijeten občutek svežine. Priporočam :thumbsup: Edine paste, ki so mi bolj všeč od te so kingfisher, ki pa so žal malo dražje od te, tako da sedaj uporabljam kar sarakan.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico