Re: Re: Plastične vrečke

#148576
Profile photo of UG84
UG84
Član

Jaz enostavno nikoli ne grem brez vrečke ven pa je stvar rešena. Imam malo morje vrečk iz blaga, v tobrici pa vedno kakšno zložljivo iz blaga ali tisto iz 1001 dar, ki je sicer plastična a trajna in zelo zdržljiva. Če greva z avtom po večji nakup, zloživa v nosilno škatlo, ki jo vsake toliko časa ponovno kupiva, ker jo doma mačka po malem scefra :lol1:

Najbolj mi gre na živce oddelek s sadjem in zelenjavo – ja a je res treba dat vsako kumaro, papriko in banano v svojo vrečko? Jaz dajem vse v eno, kakšno stvar pa sploh ne dam v vrečko (npr. banane, ananas, stvari s trdimi lupinami ali posamezne kose).

Osebno zelo podpiram da se v trgovinah te plastične vrečke ukinejo in namesto njih ponudijo proti plačilu razgradljive vrečke – te so potem tudi bolj smiselne za smeti, saj se razgradijo. In kot vedno, ljudje bodo z njimi ravnali bolj racionalno, če bodo plačljive. Iz tega denarja lahko razgradljive ponudijo tudi na oddelku sadje in zelenjava.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico