Re: Re: Kozmetična zavajanja

#40872
Profile photo of anncheek
anncheek
Udeleženec

@kristina wrote:

Sem prav razmišljala, da bi na Beautique oz. na Modiano napisala en mejl, samo ne vem, če je tam sploh kdo, ki se bo s tem ubadal in da se kaj spozna na kozmetiko, sestavine …, ker kar enemu vodji to itak nima smisla pisat. Ga bo prodajalka hitro prepričala v svoj prav :lol1: . Niti nimam volje vsega razlagat in utemeljevat :no: .

Kristina če imaš čas, pošlji. Nekdo, ki se ne spozna na to in je prej mislil, da je to sončna zaščita, ga je ta krava sedaj 100% prepričala v to njeno prepričanje. Meni pritisk dvigne, ko se mi začnejo prodajalke muzat okoli in bučke lušit, ko kupujem v raznih drogerijah, sem jih že odslovila na način naj malo strokovne literature preberejejo in naj ne kvasijo takih bedarij okoli, da jih ne bo še kdo slišal. Seveda so vse zafarbale in odšle stran, vem, da je nesramno ampak kaj ko so ko voluharji okoli tebe in ne moreš v miru nič pogledati, sploh če gledaš kaj višjega cenovnega razreda.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico