Re: Re: konkretni primer sončne kreme

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA KOZMETIKA ZA SONČENJE konkretni primer sončne kreme Re: Re: konkretni primer sončne kreme

#166343
Profile photo of Nina
Nina
Upravitelj

Laverino mleko je za odrasle z normalno kožo ok, vsebuje pa alergene iz dišav (kar za otroke ni primerno, prav tako ne za tiste z zelo občutljivo kožo), alkohol pa je pri kremah za sončenje bolj problematičen pri res najmlajših.

težko bi naštela konkretne primere iz dveh razlogov: ker se sestavine sončnih krem glede na izkušnje res precej spreminjajo (veliko znamk vsako poletje sestavinsko prenovi svoje izdelke), drugi razlog pa je ta, da na netu ni update-anih sestavin .. oz. jih sploh ni.
konkretno bom lahko povedala, ko bom sama šla v iskanje. iz prejšnjih izkušenj se splača za sončno otroško kozmetiko pogledali musteline izdelke, za odrasle pa linijo dm-ovih sončnih krem; zadnja leta se sestavinsko izboljšujeta tudi vichy in la roche posay.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico