Re: Re: konkretni primer sončne kreme

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA KOZMETIKA ZA SONČENJE konkretni primer sončne kreme Re: Re: konkretni primer sončne kreme

#166345
Profile photo of Nina
Nina
Upravitelj

1. ne, ni brez alergenov, vse sestavine, ki so naštete za PARFUM-om, spadajo v kategorijo alergenov in niso primerne za dojenčke (sploh pa ne za na sonce). Glede na to, da bazira na mineralnem filtru, je verjetno malo težje razmazljiva in pušča nekaj bele sledi.

2. res je, da faktor več kot 50 v praksi ne pomeni nič večje zaščite kot recimo faktor 30 in s tem res dobimo več filtrov nase in vase. argument za take visoke faktorje je ta, da običajno tako nanesemo manj kreme kot pa bi jo morali, da bi dosegli deklariran faktor – pri tankem nanosu kreme s SPF 50 lahko dobimo pol manjšo zaščito.

3. sun joy – sem pogledala na netu in sem našla samo eno majhno slikco, kjer pa ne morem nič razbrati kaj to je in kdo te izdelke proizvaja. gre mogoče za mercatorjevo blagovno znamko in zanje dela kakšno kozmetično podjetje?

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico