Re: Re: konkretni primer sončne kreme

Ars Cosmetica Forum NEGA IN ZAŠČITA KOZMETIKA ZA SONČENJE konkretni primer sončne kreme Re: Re: konkretni primer sončne kreme

#166357
Profile photo of Nina
Nina
Upravitelj

po zakonodaji mora za mineralnim filtrov v oklepaju pisati nano, če je v nano obliki .. tako da če ne piše in je še posebej navedeno, da niso, potem sklepam da je ok. Malo me samo bega, da je cinkov oksid dvakrat naveden na seznamu … :think:

drugače pa po sestavinah ok, zaščita je z mineralnim filtrom, vsebuje pa dišave eteričnih olj, ki za občutljivo kožo (sploh na soncu) včasih znajo predstavljati težave (je pa to zelo odvisno od posameznika)

kar se tiče puščanja belih sledi – po moje sta dve varianti: ali jih dejansko pušča, pa pišejo, da jih ne .. teoretično pa je možno, da bi razvili kakšno posebno tehnološko obliko, ki je lepo mazljiva (in bi recimo puščala občutno manj sledi kot jih mineralni filtri običajno). A to, da je brez nano delcev piše na original embalaži?

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico