Prijava | Registriraj se!

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

So avg 08, 2009 10:26 pm

Odsoten
KOŽNA ŽLEZA
KOŽNA ŽLEZA
Uporabniški avatar
Starost: 24

Opis izdelka:
Je inovacija med zobnimi ščetkami za občutljive dlesni in zobe. Ultra mehka, vendar še vedno trpežna ščetka, ki zobe čisti zelo učinkovito. Ščetka vsebuje 5460 ščetin, ki so narejene iz posebnih vlaken Curen. Zaradi velikega števila ščetin so le-te tanke in posledično zelo mehke.

Priponke:
Komentar datoteke: fotografijo je prispevala chocolate88
curaprox.jpg
curaprox.jpg [ 85.6 KiB | Videno 41 krat ]

Na vrh Na vrh

Po nov 23, 2009 8:35 pm

Odsoten
EPIDERMIS
EPIDERMIS
Uporabniški avatar
Starost: 19

po mojem mnenju najboljša zobna ščetka kar jo je možno kupit.
uporabljam jo že kakšne 4 leta in mi je super.veliko ljudi misli da če je ščetka mehka da ne očisti dobro zob,kar pa sploh ni res. ščetine ki so zelo tanke gredo tudi med zobe in izredno doro očistijo.
to zobno ščetko priporočajo tudi vsi zobozdravniki kar jih poznam.ni preveč agresivna za dlesni in ne poriva dlesni stran od zoba ,kar povzroči skelenje ob pitji mrzlih pijač in pri uživanju mrzle hrane npr. sladoled. ravno nasprotno pa počnejo trde zobne ščetke se pravi odmikajo dlesen od zoba.
v glavnem moja ocena je 5/5!

Na vrh Na vrh

Po nov 23, 2009 8:41 pm

Odsoten
KOŽNA ŽLEZA
KOŽNA ŽLEZA
Uporabniški avatar

tudi jaz zdaj uporabljam mislim da že tretjo takšno zobno ščetko :thumbsup:
Res izgleda kot ena navadna otroška ščetka za 1euro, ampak je res dobra - nežna je do dlesni in do zob, dobro očisti ker majhna glava in mehke ščetine res dosežejo vse

všeč mi je tudi to, da se ravno po ene 2 mesecih ščetine ukrivijo in ščetka pokaže, da je ssamo še za v penzijo in da je čas za zamenjavo :lol1: marsikakšne druge ščetke ne spremenijo oblike in potem nimaš občutka, kdaj jo je treba odvrečt (jaz si pač ne pišem na koledar, kdaj odprem novo ščetko)

tele najmehkejše ščetke se trenutno dobio v 3 packu za nekaj več kot 7eur v DM-ju, pa kak mesec nazaj sem jih videla tudi v Sanolaborju. Cena je sicer kar zasoljena, 7eur za 3 ščetke je pa čisto ugodna cena

tudi jaz jo ocenjujem 5/5

Na vrh Na vrh

Po feb 08, 2010 5:47 pm

Odsoten
LIPOSOM
LIPOSOM
Uporabniški avatar

Sem še ena zadovoljna uporabnica te zobne ščetke. :yes: :cheer:

Ščetka je res super. Je nežna do dlesni in dobro očisti zobe.
Najprej se mi je zdela čisto premehka in sem imela občutek, da tako mehka ščetka ne more dobro očistiti zob. Vendar sem mnenje kmalu spremenila. Ker ta ščetka zobe prav spolira, ne samo da jih očisti. Meni da vedno občutek gladkih zob. Enkrat sem imela vmes še eno drugo ("navadno") zobno ščetko in se je sploh nisem mogla navaditi. Tako, da zdaj uporabljam samo še te.
Z dlesnimi že prej nisem imela posebnih problemov, vendar je vedno boljša preventiva kot kurativa. :teeth:

Kupujem jo v Tuš drogerijah, kjer stane 3.78€ (sem si jo ravno prejšni teden kupila, zato tako točna cena :)) ). Za tako dobro ščetko se mi cena niti ne zdi pretirana. Lahko jo pa dobite še ceneje, če kupite paketeh treh ščetk.

Nakup priporočam. Še posebej tistim, ki imajo probleme s krvavenjem dlesni.
Nakup bom vsekakor (še večkrat) ponovila.

Splošna ocena: 5/5

Na vrh Na vrh

Po feb 08, 2010 11:14 pm

Odsoten
KREMA
KREMA
Uporabniški avatar

Tukaj je še ena zadovoljna uporabnica te krasne ščetke. :thumbsup:

Uporabljam jo nekako 2 meseca, pred tem sem vedno imela težave z krvavenjem in zatečenostjo dlesen, toda odkar jo uprabljam nimam teh težav nič več :D:
Tega ne bi verjela če ne bi čutila na svojih dlesnih,
Ščetke prav tako uporabljajo moji otroci in so vsi trije zelo navdušeni nad njo.
najstarejši je rekel da mu še nobena ščetka ni bila tako dobra kot ta.
Zobe očisti enkratno, v bistvu jih spolira do gladkosti, zelo so mi všeč ščetine ker so mehke.
Skratka ne menjam več ščetke, kupim komplet 3 ščetk, kar je dokaj ugodno.
Za manjša dva pa kupim otroško izvedbo te ščetke, te pa bi bile lahko malo cenejše če vprašate mene, ampak naj ji bo, za moje otroke vse.

Dajem ji oceno 5/5

Na vrh Na vrh

Sr feb 10, 2010 11:17 pm

Odsoten
LIPOSOM
LIPOSOM

Tole ščetko uporabljam ze nekaj let in je ne zamenjam vec :blush1:

Ima ogromno ultra tankih scetin, ki so izredno nezne do zob in dlesni, zobje pa so po uporabi prakticno spolirani.

Menjam jo vsak mesec, zadnje case me predvsem navdusujejo nore barvne kombinacije (zeleno-roza, belo-roza,...) ki so prav lustkana popestritev kopalnice :lashing:

Vsec mi je tudi preprost dizajn, scetka iz rok ne drsi in je prakticna za uporabo, ima sicer manjso glavo kot ostale scetke vendar mi je prav zaradi tega simpaticna in predvsem enostavna za uporabo.

Cena scetke je malo pod 4€, dostikrat pa se dobi v akciji 3 za ceno 2 (v DMu, Mullerju, stalno pa jih imajo mislim da v lekarnah) kar sicer ni malo vendar glede na kvaliteto in rezultat, ki ga nudi (ki je res boljsi od vseh ostalih kar sem jih sprobala) se mi zdi dokaj upravicena.

Moja najljubsa scetka, priporocam vsem!

Na vrh Na vrh

Sr feb 24, 2010 12:27 pm

Odsoten
EMULZIJA
EMULZIJA
Uporabniški avatar

Curaprox krtačke upoabljam odkar so na tržišču. Tale, pa mi je prav posebej pri srcu, saj je izredno mehka in prav boža dlesni. Zobe temeljito, a nažno očisti, masira dlesni in je zame tudi pravšnje velikosti, saj ne prenašam velikih krtač v ustih...

Krtački daje oceno 5.

Na vrh Na vrh

So maj 22, 2010 6:20 pm

Odsoten
KREMA
KREMA
Uporabniški avatar
Starost: 21

Curaprox zobno ščetko uporabljam že par let. Trenutno imam rumeno z rumenimi ščetinami in belo z roza ščetinami. Kupila sem jo po priporočilu zobozdravnice, ker sem imela zelo občutljive dlesni. Je zelo mehka, zobe dobro očisti in je hkrati nežna do dlesni in ne povzroča dodatnega krvavenja.

Njen izgled je preprost, stane pa okoli 4€, kar se mi ne zdi veliko, saj gre za zelo dobro zobno ščetko. Čeprav so čisto preproste, je na voljo veliko lepih barvih kombinacij. Kupila sm jo v DM. Menjam pa jo vsake toliko časa.

Ščetko bom definitivno spet kupila!

5/5

Na vrh Na vrh

Pe jul 16, 2010 2:35 pm

Odsoten
EPIDERMIS
EPIDERMIS
Uporabniški avatar

Tudi jaz že kar nekaj časa uporabljam tole krtačko. Sprva se mi je zdela premehka, ker sem bila navajena na malo trše. Ampak sem kar vstrajala, in tudi rezultati so bili super. Lepo očisti zobke, tudi dlesni zmasira, ampak ne premočno, kot kakšne bolj grobe. Skratka je moja ocena 5, če napišem po šolsko. :thumbsup:

Na vrh Na vrh

Sr avg 25, 2010 4:28 pm

Odsoten
MAZILO
MAZILO
Starost: 26
Kraj: Celje

Ko sem prvič vidla reklamo za Curaprox zobne ščetke, sem pomislila: ob poplavi zobnih ščetk najrazličnejših vrst in oblik, zakaj bi kdo danes oglaševal zobno ščetko naših babic in dedkov? Izgleda namreč natanko tako: navaden, plastičen ročaj in popolnoma ravne, nič posebnega ščetine. V resnici me je prav ta radovednost prisilila, da sem kupila ščetko in jo preizkusila, da bi ugotovila, v čem je lahko sploh skrivnost take navadne zobne ščetke. In sem ugotovila!

Njene ščetine so izredno mehke, tako da ne morejo ranit niti najbolj občutljivih dlesni, hkrati pa dovolj trpežne, da ščetina tudi po mesecu dni ne izgubi svoje oblike.
Glava ščetke je res majhna v primerjavi z ostalimi, ampak sem ugotovila, da je to lahko tudi njena prednost, saj lažje doseže skrite kotičke.
Ročaj presenetljivo ne drsi iz rok, kot sem najprej pričakovala, hkrati pa ponujajo pestro izbiro barv za popestritev. :wink1:

Odkar sem preizkusila Curaprox ščetke, jih ne zamenjam več! Enostavno so najboljše, edino cenovno niso ravno poceni (malo manj kot 4 eur/kos), čeprav upravičijo svojo vrednost.

Tudi moja ocena je torej 5/5 :D:

Na vrh Na vrh
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom