Ecobeauty – za popolno kožo, ki jo ohranja narava

0

Novost leta v Oriflameovi ponudbi je linija Ecobeauty, naravna, z odgovornostjo do narave in prebivalcev našega planeta ustvarjena linija negovalnih izdelkov. Linija Ecobeauty si je zaradi svoje odličnosti pridobila certifikate štirih različnih neodvisnih organizacij, ki imajo v svetu velik pomen. V 4. kataloškem obdobju so bili predstavljeni prvi trije izdelki iz kolekcije, učinkovita antioksidantna linija Ecobeauty z naravno Pro-BlendTM tehnologijo, ki deluje v popolni sinergiji in okrepi, ščiti ter neguje vašo kožo. V 6. kataloškem obdobju pa je predstavljen Ecobeauty vlažilni tekoči puder, ki kožo obarva z razkošno in lahkotno barvo in jo neguje s pomočjo ekološkega karitejevega masla, pridobljenega s pravično trgovino. Koža je po uporabi naravno lepa in čudovita na otip.

Certifikati

Verodostojnost linije so potrdile 4 ugledne organizacije, ki delujejo v interesu socialne odgovornosti, naravnosti in skrbi za okolje:

FAIRTRADE: Pravična trgovina (Fairtrade) je trgovinsko partnerstvo, ki pomaga šibkejšim proizvajalcem iz držav v razvoju, da se lahko predstavijo na globalnem trgu. Zagotavlja jim boljše pogoje za delo in prodajo, pošteno plačilo ter spodbuja njihov dolgoročni razvoj. Zapostavljenim proizvajalcem omogoča dostop do razvitih trgov.

ECOCERT: je ena izmed največjih organizacij na svetu, ki certificira ekološke izdelke. Pokriva izdelke s področja prehrane, kmetijstva, gospodinjstva, tekstila in kozmetike. Je vodilni ekološki standard v več kot 80. državah po svetu. Potrošniki so lahko prepričani o integriteti izdelka, ki nosi simbol ECOCERT.

VEGAN: Vegan certifikat pomeni, da kozmetika ne vsebuje proizvodov živalskega izvora ali njihovih derivatov. Kozmetika prav tako ni testirana na živalih in v procesu nastanka ne vključuje živali.

FSC: Forest Stewardship Council (ustanovljen leta 1953) je neodvisna, neprofitna, nevladna organizacija s sedežem v Bonnu (Nemčija), ki je v Evropi vzpostavila mednarodni sistem certificiranja gozdov. Organizacija stremi k ohranjanju gozdov in spodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi.

Oriflame Ecobeauty Smoothing negovalna linija za obraz

Negovalna linija za obraz Oriflame Ecobeauty Smoothing vsebuje 3 učinkovite izdelke za nego vseh tipov kože in vseh starosti. Naša raziskava, v kateri so sodelovale ženske prostovoljke, potrjuje, da linija v:

  • 87% omili videz drobnih gubic
  • 77% očisti pore
  • 82% polepša ten kože

 

Dnevna krema Ecobeauty okrepi zaščitni sloj, nočna krema intenzivno hrani, ščiti in poživlja kožo med spanjem, lahkotna formula kreme za okoli oči pa gladi drobne gubice in zmanjšuje podočnjake ter zabuhlost. Vsi izdelki so dermatološko testirani in odobreni.

Temo Oriflame – nega obraza lahko spremljate tudi na forumu.