Domači pripravki proti celulitu

0

Drage anticelulitne kreme in losjoni večinoma niso nič bolj učinkoviti kot vsakodnevna masaža in redno vtiranje doma pripravljenih olj z zeliščnimi izvlečki, ki pospešijo prekrvavitev in spodbudijo limfo.

Pripravili smo vam tri predloge anticelulitnih pripravkov, ki bodo pri redni uporabi izboljšali videz t.i. pomarančne kože:

1. Anticelulitno luščilo

Potrebujemo tri žlice mandljevega olja, stisnjen sok ene grenivke in tri žlice zmletih kavnih zrn. Sestavine pred vsako uporabo na sveže zmešamo v manjši posodi. Po umivanju s čistilnim gelom ali milom si zmasiramo prizadete dele telesa in speremo z vodo.

2. Anticelulitna nega

V mešanico olivnega in jojobinega olja dodamo nekaj kapljic brinovega olja in olja limone ter dobro premešamo. S tako pripravljenim oljem vsak večer pred spanjem zmasiramo prizadete dele telesa, posebno pozornost namenimo stegnom in zadnjici.

3. Anticelulitni tretma

Vsaj enkrat tedensko si rezervirajmo malo več časa in v celotno telo vtrimo kokosovo olje, ki ga dobro vmasiramo s pomočjo suhe krtače. Problematičnim predelom posvetimo vsaj 5 minut masaže.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

:lol1: 
:) 
:thumbsup: 
:yes: 
:flower2: 
:blush1: 
:wink1: 
:cheer: 
:sendlove: 
:)) 
:P 
:D: 
:lashing: 
:silly: 
:no: 
:ermm: 
:flower1: 
:manicure: 
:mistake: 
:dance1: 
:think: 
:hug: 
:inlove: 
:roll: 
:scared: 
:naughty: 
:hairup: 
:unsure: 
:confused: 
:3party: 
:verymad: 
:scary: 
:devil: 
:( 
:veryangry: 
:cool: 
:hospital: 
:luck: 
:heart: 
:naughty5: