Diva v črni obleki

0

V garderobni omari vsake ženske je črna obleka skoraj obvezen kos oblačila. S črno obleko enostavno ni moč zgrešiti in lahko je naša odrešiteljica v marsikateri situaciji. V kombinaciji ustreznih modnih dodatkov se lahko še tako enostaven in klasičen kroj prelevi v glamurozno opravo.

Z modnih brvi smo tokrat izbrali čudovite stvaritve znamke Jean Paul Gaultier. Za popoln izgled pa ni dovolj le čudovita obleka. Pomembna je kombinacija vsega: lepa in negovana polt, dovršen make up, urejeni nohti, premišljeno izbrani modni dodatki… Barva nohtov, make up-a in modnih dodatkov naj se dopolnjujejo. Smernica pri našem ličenju sta bili zlata in črna, ki se pojavljata v oblekah. Nohti so lahko rdeči, kot na fotografijah zgoraj, kjer se barva nohtov lepo ujema z barvo ustnic. Mi pa smo se odločili za zlato-črno kombinacijo.

Modni make up: Diva v črni obleki - manikura s folijo by Maestra

Tudi pri ustvarjanju make up-a sta bili glavno vodilo zlata in črna barva. Umetne trepalnice in črno črtalo za oči sta skorajda obvezna pri takšnem videzu. Za piko na »i« smo dodali še zlato črtalo za oči z bleščicami.
Modni make up: Diva v črni obleki - make up by Maestra

Prava diva je samozavestna, z vzravnano držo in se v svoji podobi izvrstno počuti. Ne pozabite tudi na to!

Foto z modne revije: http://nymag.com/fashion/

Temo Modni makeup lahko spremljate tudi na forumu.