Deset najboljših kozmetičnih izdelkov 2009

0
10 najboljših izdelkov 2009

V letu 2009 sem preizkusila veliko novih kozmetičnih izdelkov. Nekateri med njimi so me poleg kvalitetnih sestavin navdušili tudi s svojo učinkovitostjo. Med deset najboljših kozmetičnih izdelkov leta 2009 sem po temeljitem premisleku uvrstila izdelke, ki so postali stalnica na mojih poličkah. Nekateri od teh so letošnja novost, nekaterim pa to mesto pripada zato, ker jim je kljub močni kozmetični konkurenci uspelo ostati med najboljšimi.

ORGANSKO KOKOSOVO LUŠČILO ZA TELO ESSENTIAL CARE Piling in maslo za telo v enem. Dišeče, učinkovito, sestavinsko odlično in organsko. Namig: najboljša izbira za nego pred zmenkom z najdražjim … Rezultat po uporabi bo čudovito mehka koža brez nanosa kreme za telo. Količina 200 g; cena 25,07 €

VLAŽILNI SPODBUJEVALNI SERUM SOPHYTO
Super sestave, zapolni manjše gubice, ne maši por in deluje antioksidantno. Odličen za samostojno uporabo, uporabo pod kremo in kot podlaga za make up. Primeren za vse tipe kož.
Količina 25 ml; cena 27,90 €

KOREKTOR NVEY ECO ODTENEK MEDIUM
Organski in negovalni korektor, ki daje svež izgled področju okrog oči in prekriva posamezne kožne nepravilnost. En redkih korektorjev, ki tanke kože okrog oči ne izsušuje, ampak jo še dodatno navlaži. Na voljo v treh uporabnih odtenkih, vendar se po kvaliteti razlikujejo.
Količina 3 g; cena 28,00 €

VLAŽILNA KREMA NORMALISING SOPHYTO
Krema za obraz, ki pride miselno zelo pogosto na prvo mesto mojih kozmetičnih priporočil za obraz. Vlažilna, organska, krasna kot podlaga za make up, brez dišav in brez potencialno iritirajočih sestavin eteričnih olj. Za vse z mešano, normalno, rahlo suho kožo; primerna tudi za najstnike.
Količina 40 ml; cena 26,90 €

KREMA ZA TRDO KOŽO NA STOPALIH ALVERDE
Nega za stopala, h kateri sem se vedno znova vrnila po uporabi drugih krem. Sestavinsko dobra krema, učinkovito mehča trdo kožo na stopalih in se hitro vpije v kožo. Opozorilo pri nakupu: na voljo je več izdelkov Alverde za stopala, ta krema je v škatlici.
Količina 50 ml; cena 2,55 €

EMULZIJA ZA INTIMNO NEGO SEBAMED
Največje kvalitete tega gela so dobre sestavine in kisel pH 3,8. Nežno čisti in ohranja ravnovesje mikro flore. Zaradi kislega pH-ja pomaga tudi pri blažjih vnetjih zunanjih intimnih predelov.
Količina 200 ml; cena 7,73 €

JOJOBINO OLJE BERGLANDđ
Kvalitetno jojobino olje za vsestransko uporabo. Primerno za telo in obraz – samostojno ali v kombinaciji s kremo. Hitro vpijajoče se in izjemno blagodejno za našo kožo.
Količina 125 ml; cena 14,40 €

CITRUSNI TONIK ESSENTIAL CARE
Moja mini osvežujoča terapija. Vsebuje izvlečka hamamelisa in ognjiča, ki sta nepogrešljiva pri negi mešane in občasno problematične kože. Preprosto, dišeče in učinkovito.
Količina 100 ml; cena 17,66 €

ZAŠČITNA EMULZIJA PRED SONCEM SPF 2O AVENE
Odlična dnevna nega in zaščita pred UV žarki. Kombinacija varnih kemijskih filtrov in mineralnega filtra, ki dobro pokriva celoten spekter UVA in UVB žarkov. Lahke teksture, dobre sestave in uporaben tudi kot podlaga za make up.
Količina 50 ml; cena 12,84 €

FACIAL LIFT ULTIMATE FIRMING CREAM SUKI SPA
Vsebuje v več študijah dokazano učinkoviti sestavini proti staranju: resveratrol in tetrapeptide. Naložba v prihodnost vaše kože in krasna tekstura za vsakodnevno uporabo na mešani do rahlo suhi koži. Za vse, ki dajete kozmetiki prednost na finančnem spisku želja.
Količina 30 ml; cena 150,00 €

Opomba glede cen: na različnih prodajnih mestih se lahko cene razlikujejo.
Temo 10 Najboljših kozmetičnih izdelkov lahko spremljate tudi na forumu.