CeluEnd Perfect kapsule proti celulitu

0
CeluEnd Perfect kapsule

Kapsule Sensilab CeluEnd za odpravljanje celulita vsebujejo inovativno kombinacijo naravnih učinkovin: ekstrakt kaktusa smokvove opuncije, ekstrakt rdeče vinske trte, čaj mate, rjavo algo Kelp, kajenski poper ter vitamina C in B6.


Kako deluje

CeluEnd perfect predstavlja nov pristop pri odpravljanju celulita – od znotraj navzven. Inovativna kombinacija sestavin deluje na celice v globljem delu kože in tako na naraven način pomaga, da se izgled pomarančaste kože postopoma zgladi.

Naravne aktivne sestavine ekstraktov mate in kajenskega popra učinkovito zmanjšujejo delež maščob v telesu, saj povečajo porabo obstoječih maščob in zmanjšajo skladiščenje maščob iz hrane, kar posredno pripomore k uravnavanju telesne teže. Vidno se izboljšata struktura in prekrvavljenost kože – ta postane bolj elastična, gladka in napeta.

Ekstrakt smokvove opuncije CactiNea™ in ekstrakt rjave alge v izdelku CeluEnd perfect odlikuje tudi naravni diuretični učinek z izjemno sposobnostjo preprečevanja zadrževanja vode za vitkejšo postavo.

 

Vpliv antioksidantov

Pri uravnavanju telesne teže je pomemben vnos antioksidantov, ki se borijo proti škodljivim učinkom prostih radikalov. Glede na to, da so študije pokazale izrazito povečanje celulita pri osebah podvrženim stresu je nujno, da pri celostnem pristopu odpravljanja celulita poskrbimo tudi za preprečevanje škode, ki jo povzročajo prosti radikali. To dosežemo z intenzivno dozo antioksidantov: polifenoli iz esktrakta rdečega vina, indikaksantin iz ekstrakta smokvove opuncije in vitamin C. Izdelek vsebuje tudi vitamin B6, ki je pomembna komponenta pri odpravljanju celulita, saj pomaga pri krepitvi vezivnega tkiva.

 

Kako hitro učinkuje?

Pozitivni učinki jemanja CeluEnd so vidni po 1 mesecu, eno pakiranje pa zadostuje za 14 dni. Za večjo učinkovitost se priporoča sočasna uporaba kozmetičnih izdelkov proti celulitu, ustrezna prehrana, redno pitje vode (vsaj 2 litra dnevno) in gibanje.

 

Zakaj CeluEnd kapsule?

  • deluje “od znotraj navzven”
  • naravno zmanjšuje delež maščob v telesu
  • izboljša strukturo in prekrvavljenost kože in vezivnega tkiva
  • učinkovit kompleks z dopolnjujočim se delovanjem ključnih sestavin
  • antioksidantno delovanje
  • odlična biorazpoložljivost
  • 100% naravnega izvora

 

Kodo za 50% popust pri nakupu kapsul proti celulitu lahko najdete na linku: Sensilab CeluEnd Perfect.