Bvlgari Mon Jasmin Noir

0

Mon Jasmin Noir je posvečen mladi in zapeljivi ženski, ki razkrije svoj značaj skozi  razigrano življenjsko moč. Intuitivna senzualnost in nežna, krhka nedolžnost so se spojili v  intrigantski igri zapeljevanja, ki se izrazi v briljantnih tonih njenega parfuma: “moj” Jasmin Noir – ime, ki uteleša vso čarobnost intimne vezi med žensko in njeno dišavo.

Dišava

Vse sestavine parfuma Mon Jasmin Noir ustvarijo bleščečo cvetlično in izjemno ženstveno vonjavo. Ubranost zlatega cedráta (vrste limone) predstavi Mon Jasmin Noir z ostro kristalnostjo svežine, ki se takoj spremeni v cvetlične note lahkotnih in svežih šmarnic. Ta drhteč uvod nato vodi v nezmotljivo dušo vonjave.: “Začel sem z dragocenostjo sambaškega jasmina ‘absolute’,” pripoveduje Olivier Polge, “nato pa dodal izbrano mladost osupljive raznolikosti jasmina po imenu ‘angel wing’ (krila angela), delikatne cvetlice, ki razširja svoje dolge in očarljive cvetne liste. Njegova unikatna lepota je bila takoj skladna z Mon Jasmin Noir: osupljiva, bleščeča, sveža in elegantna.”  Zapeljivo srce Mon Jasmin Noir je kasneje oplemeniteno s čutnimi, žametnimi notami ubranih dragocenih zvrsti lesa – sandalovine in páčulija – ki jih združujejo izbrane končne nianse: “Mošusni ‘nougatine’”. Sophie Labbé nadaljuje, “te nianse združujejo nežnost svoje slastne odvisnosti z drhtenjem modnih zvrsti belega lesa. Nastane dovršen dotik božajoče čutnosti, ki se odrazi v sami biti dišave.”

Reklamna kampanja

V kampanji, ki sta jo posnela fotografa Mert Alas in Marcus Piggott, je  moč čutiti  tematski navdih iz Bulgarijevega Mediteranskega raja: Namišljen kraj, kjer se združijo zgodovina, fantazija in sanje. Raj, potopljen v toplo jantarjevo svetlobo, ki preoblikuje klasičen italijanski vrt iz 16. stoletja v skorajšno  namišljeno prizorišče, polno očaranja in zapeljivosti. Protagonistka te sodobne pravljice, Kirsten Dunst se spremeni v nenavaden lik v stilu Botticellija, ki interpretira mlado Mon Jasmin Noir žensko. Ta še neodkrit svet, ki drhti v živih barvah, razkošnih materialih in nežnih, čutnih silhuetah, oživi preko enega najmočnejših in najbolj značilnih simbolov blagovne znamke Bvlgari: leva.

Izdelki in pakiranja

Mon Jasmin Noir je na voljo v EDP 25 ml, 50 ml in 75 ml pakiranju, ki ga dopolnjuje kopalna linija, ki vsebuje mleko za telo z bleščicami (100 ml) ter kopel in gel za prhanje (100 ml).

Osebni vtis parfuma

Eleganten, mehak, nežen in obstojen. Vonj jasmina je zaznaven v ozdaju v dišavni noti, ki ni vsiljiva, temveč prijetno sveža in cvetlična. Mehkoba ima podlago v lesnih notah, sandalovini, zaznaven je blag vanilijast vonj, ki ga gre pripisati “mošusnemu nougatinu”. Pretežno dnevni vonj, za umirjene dogodke, za ženstven in moderen pečat, primeren tudi za v službo.

Temo Bvlgari parfumi lahko spremljate tudi na forumu.