BVLGARI Mon Jasmin Noir parfum

0

PRVI VTIS: Klasična škatlica, steklenička pa elegantna, večna, ženstvena. Prvi vtis vonja daje slutiti, da ima karakter in da je prepoznaven, vendar vseeno ni preveč definiran.

BVLGARI_mon_jasmin_noir_perfume

VONJ IN OBSTOJNOST: Parfum je v prvi vrsti eleganten, na začetku deluje bolj “strogo”, kasneje pa se razvije v mehak in nežnejši topel vonj. Jasmin je zaznaven v ozdju v dišavni noti, ki ni vsiljiva, temveč prijetno sveža in nesladkobno cvetlična. Mehkoba ima podlago v lesnih notah, sandalovini, zaznaven je zelo blag vanilijast vonj, ki ga verjetno gre pripisati “mošusnemu nugatu”. Pretežno dnevni vonj, za umirjene dogodke, za ženstven in moderen pečat, primeren tudi za v službo. Obstojnost tekom celega dneva.

CENA VS. UČINEK: Redna cena za 75 ml od 70 € dalje, odvisno od prodajnega mesta. Obstojnost in dodelanost parfumske kompozicije ustreza višji ceni.

PRIPOROČAMO? Priporočamo vsem, ki imate radi srednje močne elegantne vonje s pridihom “moderne klasike”.

INCI: Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Parfum, Aqua, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl ionone, Geraniol, Eugenol, Cinnamal, CItronellol, CI 60730