2016 je bilo v znamenju novih kozmetičnih znamk

0
Rimmel Tour Bus

V letošnjem letu smo ljubiteljice kozmetike končno dočakale kar nekaj kultnih znamk, ki jih lahko sedaj kupimo tudi pri nas. Večina pripada drogerijskemu razredu, medtem ko nas bodo nove znamke višjega cenovnega razreda mogoče bolj razveseljevale v letu 2017.

Bobbi Brown

Bobbi je znana po ikoničnih korektorjih, tekočih podlagah in pudrih, ki so vsi zasnovani na rumenih podtonih. Palete za oči, lica in ustnice so brezčasne in prefinjeno zasnovane, hkrati pa omogočajo tudi bolj drzno ličenje, če si ga uporabnica zaželi. Njeni čopiči in pripomočki za ličenje so na seznamu ali v lasti marsikatere ljubiteljice kozmetike.

Bobbi Brown v Ljubljani by Gejba Parokeets
Bobbi Brown v Ljubljani (Mueller Čopova)

Rimmel

Znamka Rimmel, ki je bila ustvarjena v Londonu, je drzna, zabavna in predstavlja ulični stil. Trendom ne sledi, temveč jih postavlja. Gre za preizkušanje in samoizražanje. Z eno besedo – gre za zabavo.

Pred davnimi časi smo kultni Rimmel že imeli in zelo pogrešali, ko je odšel. Sedaj pa nas že dober mesec čaka ekskluzivno v DM drogerijah. Tekoče podlage, laki za nohte, maskare in še kaj bi se našlo za naše kozmetične torbice.

Rimmel v DM drogerijah
Rimmel – izključno v DM drogerijah

L.O.V

Nova dekorativna kozmetična znamka L.O.V. iz hiše Cosnova ponuja prestižne in „high-end“ izdelke za masovni trg. Znamka temelji na kvalitetni embalaži, zanimivih izdelkih ter videzu, ki  pri marsikaterem izdelku, močno sloni na tistemu katere izmed višje cenovnih znamk. Za enkrat je na voljo samo v Müller drogerijah.

LOV novo v Sloveniji 2016
L.O.V – Muller drogerije

Trend It Up

Od septembra dalje bo v DM poslovalnicah na voljo njihova Trend It Up znamka. Odlikuje jo predvsem dostopne cene za dobre izdelke, ki sledijo najnovejšim trendom. Omejene kolekcije, čudovite mat šminke in pestra ponudba lakov bo razveselila marsikatero kozmetično navdušenko.

Trend It Up
Trend It Up – izključno DM drogerije

Sleek

Več kot 20 let so že na trgu, a šele sedaj prihajajo tudi k nam v fizično trgovino. Močno pigmentirani izdelki, popularne palete senčil za oči, kultna rdečila …

Sleek novo v Sloveniji 2016 by Gejba Parokeets
Sleek – le v Muller drogerijah